Kiderült az Instagram nagy titka, kiakadtak a felhasználók

Lelepleződött, hogyan trükközik az Instagram. Elég sokan kezdték már kiszúrni, de most maga a vezető erősítette meg a dolgot.

A videók minőségével van probléma

Az Instagramot 2010-ben alapította Kevin Systrom és Mike Krieger. Az alkalmazás eredetileg Burbn néven indult, amely egy helyalapú szolgáltatás volt, de hamarosan átalakították fotómegosztó platformmá, ami semmi perc alatt rendkívül népszerűvé tette.

Aztán 2012-ben a Facebook (ma ugyebár már Meta) felvásárolta az Instagramot, ami tovább növelte az alkalmazás népszerűségét és elérhetőségét. Az évek során számos új funkcióval bővült az insta, mint például a Stories, IGTV és a Reels, amelyek mind hozzájárultak ahhoz, hogy még népszerűbb legyen.

A felhasználók viszont leleplezték az Instagram nagy titkát, amit a vezető is megerősített. A galériánkban megmutatjuk, hogyan trükközik a platform a videókkal!

Most már Instagramon is egyre népszerűbb, hogy a felhasználók videókat töltenek fel. Azonban elég sokan kiszúrták, hogy ebben van egy kis trükközés.
Kattints a további képekért!

Sokszor előfordul, hogy a Messenger nem működik tökéletesen. Olykor viszont csak a beállításokat kell megpiszkálni, és fel is lélegezhetünk.

Leadfotó: 123RF

Oldalak

Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Lifestyle
A Bikának nagyszerű lehetőségei adódhatnak karrier terén. Napi horoszkóp.
Sztárok
Magyarországon kevesen ismerik Maria Carolinát és Maria Chiarát, pedig a két hercegnőt külföldön igazi előkelő hírességekként tartják számon.
Egészség
Sajnos a szupermarketekben elég borsos az árúk ezeknek a zöldségféléknek, pont ezért kezdték el sokan otthon termeszteni.