Fashion&Beauty

Hódít Tim Burton és a Gremlins új ruházati- és kiegészítőkollekciója

A népszerű üzletlánc ezúttal egy filmklasszikusok által ihletett, egyedi Halloween-i kollekcióval érkezik. Az idei szezonban két ikonikus produkcióból merít inspirációt, ezzel megidézve Tim Burton különleges világát és a Szörnyecskék című klasszikus film karaktereit. A Halloween-i kollekció 2024. november 4-ig kapható az üzletekben, és tökéletes választást kínál a Halloween-i jelmezekhez és a családi moziestekhez egyaránt.

Tim Burton ihlette kollekció

A Pepco Halloween-i kollekcióját Tim Burton jellegzetes egyedi stílusa, ezen belül is különösen a Beetlejuice című ikonikus film ihlette. Burton páratlanul elegyíti a groteszk humort és a gótikus hangulatot, amely a darabok színes és játékos mintáiban köszön vissza, és gyermekek és felnőttek számára egyaránt tökéletesek.

A kollekció emblematikus elemei a Beetlejuice és Lydia Deetz karaktereivel ellátott pólók és pulóverek, amelyek ideálisak egy kis Halloween-i csavarral a mindennapi öltözködéshez is. A filmek hangulatát idéző, jellegzetes fekete-fehér ruhadarabok és leggingsek nagyszerűek a Halloween-i partikra, de extrémebb mindennapi viseletként is szolgálhatnak. Ha már Halloween, akkor a kiegészítők teszik tökéletessé a megjelenést: a Burton-motívumokkal díszített sapkák, sálak és táskák, egyedi stílust kölcsönöznek bármilyen öltözéknek.

Gremlins kollekció

A kultikus Szörnyecskék film ihlette kollekció a humor és egy csipetnyi horror családbarát keveréke. A szett darabjai nosztalgiával töltik el a szülőket, míg imádnivaló, huncut teremtményeivel a legkisebbeknek is örömet okoznak. A kollekció a családi filmezős esték egyik remek választása, hisz puha és kényelmes Gremlins mintás pizsamái tökéletes viselet a család minden tagjának a hűvös őszi estékre. A Gizmót ábrázoló gyermekpizsamák pedig garantáltan a szezon kedvencei lesznek!

A filmes esték elengedetlen sztárjai a speciális, hő hatására elszíneződő bögrék. Páratlan a tévé előtt töltött őszi estékhez: csak öntsd fel forró teával vagy kakaóval, és figyeld a mágikus átváltozást! A mozitematikájú takarókkal pedig extra különlegessé varázsolhatod a hangulatot. A Halloween ne csak a jelmezekről és a buliról szóljon, hanem az otthoni bekuckózásról is.

Szezonális kollekció az egész családnak

Mint mindig, a Pepco a kiváló minőséget a megfizethető árakkal kombinálja. Az új Halloween-i kollekció termékei már 400 forinttól kaphatók. A Gremlins mintájú pizsamák 2500 forinttól, a varázsbögrék 1000 forintért, a plüssjátékok pedig 2300 forinttól vásárolhatók meg. A kínálatban számos más, a Halloween-i szezonra tökéletes ruházati cikk és kiegészítő is megtalálható.

Ebben a limitált kollekcióban bárki megtalálhatja a kedvére valót, akár fiatal felnőttekről, kisgyermekes szülőkről, filmrajongókról vagy az ikonikus karakterek rajongóiról legyen szó. Mind a Tim Burton ihlette kollekció, mind a Gremlins darabjai garantáltan különlegessé teszik az idei Halloween-i időszakot.

Ne maradj le! Az új kollekció 2024. november 4-ig kapható a Pepco üzletekben.

Oldalak

Video Így ünnepelte 2024-ben az Inspiráló Nőket a Femcafe
Fashion&Beauty
Home&Design
A modern lakberendezési trendek időnként teljesen új dimenziókat nyitnak meg a belsőépítészet világában. Olyan színek, amelyeket korábban talán csak dekorációs kiegészítőkön, esetleg egy-egy...
Egészség
A jelenlegi antibiotikumok nagyjából fele hatástalan, ami részben a gyógyszerek indokolatlan használatának következménye.
Utazás
Utolsó előtti szakaszánál tart a jogosítványok cseréje az Európai Unióban. Most azokat az autótulajdonosokat terheli kötelezettség, akik 1971 után születtek, de továbbra is a régi típusú...