Katalin üzent kegyetlen rosszakaróinak: a hercegné egy videóban rejtette el mondandóját

Mint kiderült, Katalin titokban azoknak az internetes trolloknak is üzent videójában, akik megpróbálták tönkretenni az életét az elmúlt időszakban.

Rejtett utalások

Katalin még szeptember elején tett közzé hivatalos közösségi média oldalain egy személyes videót, melyben többek között bejelentette azt is, hogy rákdiagnózisát követően véget ért a kemoterápiás kezelése. Az érzelmes és rendkívül személyes felvételeken Katalin, valamint Vilmos látható, ahogyan három gyermekükkel játszanak Norfolkban. A videó azonban nem csupán attól számít különlegesnek, hogy a hercegné részletesebben is beszámol arról, miken ment keresztül az elmúlt hónapokban, hanem azért is, mert titokban az internetes rosszakaróinak üzent Katalin, méghozzá nem is akárhogy - galériánkban találod a részleteket!

"El sem tudom mondani, mekkora megkönnyebbülés, hogy a nyár végére végre befejeztem a kemoterápiás kezelést. Az elmúlt kilenc hónap hihetetlenül kemény volt a családunk számára. Az általunk ismert élet egy pillanat alatt megváltozhat, és nekünk is meg kellett találnunk a módját annak, hogy eligazodjunk az ismeretlen úton és a viharos vizeken" - kezdte posztját személyes mondandójával Katalin a videó alatt.
Kattints a további képekért!

Legtöbbször a híres nők kedvenc illatáról esik szó, de sokan kíváncsiak arra is, hogy a férfiak mit használnak. Nos, Vilmosnak egy nem mindennapi parfüm a favoritja.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Erre ügyelj, ha ülőmunkát végzel
Sztárok
Carolina Miranda nevét idehaza sokan még nem ismerik olyan jól, ám külföldön a mexikói származású színésznő már valódi világsztárnak számít.
Lifestyle
Az Ikreket ma teljesen megbabonázza egy bizonyos személy. Napi horoszkóp.
Lifestyle
A Nyilas életében megoldódhat egy olyan dolog, ami régóta aggasztotta a jegy szülöttét. Heti horoszkóp.