„Keményen kezelnek minket” – Ezt gondolja a Dancing with the Stars zsűrijének szavairól Whisper Ton

Nem kérdés, hogy a Dancing with the Stars első adásának egyik legemlékezetesebb produkcióját Whisper Tonnak és partnerének, Tóth Katicának köszönhettük, akik a műsor után a stúdióban beszélgettek a Femcafe.hu.val.

Felszántották a parkettet

Október 26-án visszatért a képernyőre a TV2 közkedvelt showműsora, a Dancing with the Stars, amelyben hazai sztárok profi táncpartnereikkel állnak színpadra hétről hétre. Mint minden évben, a produkció most is nagy meglepetésekkel rukkolt elő, köztük például azzal, hogy az ötödik évadban versenybe szállt a magyar TikTok egyik megkerülhetetlen influencere, Whisper Ton, aki Tóth Katica partnereként bizonyíthatja be talentumát. Az első élő adást olyan tüzes, érzelmekkel teli és már-már hibátlan showtánccal indították, hogy a zsűri pontszámai alapján fej-fej mellett végeztek az első helyen Mihályfi Lucával és Hegyes Bercivel, sőt, előadásuk annyira megindítóra sikerült, hogy Ördög Nóra a könnyeivel küszködött, ráadásul úgy fogalmazott: szerinte ilyen egy döntős tánc. S bár Juronics Tamás is elismerő szavakkal méltatta a látottakat, hozzátette: mivel a szórakoztató tartalmakat gyártó fiatalember pár évvel korábban balettozott, és nem nevezhető teljesen amatőrnek, így vele kénytelen kicsit szigorúbb lenni. Tonéknak jövő szombaton ismét lehetőségük lesz lenyűgözniük az ítészeket, no meg persze a közönséget, amiért mindketten elképesztően hálásak – többek között erről nyilatkoztak a Femcafe.hu-nak, valamint elárulták, mit szólnak a kritikai meglátásokhoz.

A teljes interjút az alábbi videóban tudod meghallgatni:

Noha Kucsera Gábornak nem szokása félni a megmérettetésektől, szombat este kisebb lámpalázzal lépett a Dancing with the Stars parkettjére – erről ő maga, illetve a stúdióban szurkoló felesége, Tápai Szabina is mesélt a Femcafe.hu-nak.

Leadfotó: Femcafe.hu

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
A színésznő ismét egy hollywoodi dívához méltón lejtett végig a vörös szőnyegen, és nemcsak ruhájával, de frizurájával is elbűvölte a rajongókat.
Sztárok
Nem kérdés, hogy a Dancing with the Stars első adásának egyik legemlékezetesebb produkcióját Whisper Tonnak és partnerének, Tóth Katicának köszönhettük, akik a műsor után a stúdióban beszélgettek a...
Sztárok
Tóth Gabi és Papp Máté Bence egy igazán érzelmes rumbával készült a Dancing with the Stars első élő showjára, ám produkciójuk megosztotta a zsűri tagjait. A műsor után meglepő őszinteséggel reagáltak...