Sztárok

Angeline Jolie testre simuló darabban mutatta meg alakját: pezsgő színű selyemruháját akarja most mindenki

A színésznő ismét egy hollywoodi dívához méltón lejtett végig a vörös szőnyegen, és nemcsak ruhájával, de frizurájával is elbűvölte a rajongókat.

Szóhoz sem jutunk: rajta tényleg minden pompásan mutat

Idén augusztus 29-én jelent meg a Maria című életrajzi, pszichológiai drámafilm, amely a világ egyik legnagyobb operaénekesnőjének, Maria Callasnak élettörténetét követi nyomon az 1970-es évek Párizsában töltött utolsó napjaiban. Olaszország, Németország és az Egyesült Államok nemzetközi koprodukciójának főszereplője nem más, mint Angelina Jolie, aki az elmúlt hetekben rengeteg vörös szőnyeges rendezvényen vett részt, hogy promotálja új filmjét. Legutóbb az AFI Festen járt Hollywoodban, ahol egy pezsgő színű selyemruhában kápráztatta el az embereket - galériánkban mutatjuk a színésznő bámulatos outfitjét és frizuráját!

A hollywoodi dívát számos szerelésben láthattuk már az elmúlt hónapokban: az egyik ez a letisztult fekete nadrágkosztüm volt, ami meglepő választásnak bizonyult Jolie részéről, hiszen a színésznő a vörös szőnyeges eseményeken általában
Kattints a további képekért!

Isabelle Huppert Franciaország máig egyik legikonikusabb színésznője, aki túl a 70-en sokak szerint jobban néz ki, mint fiatalon.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp