3 csillagjegy, akinek most szüksége lesz a kitartására: nehézségek várhatók ezen a héten

Az élet ciklikussága és a mindennapi események hullámzása olyan kihívások elé állít bennünket, amelyek gyakran próbára teszik a türelmünket és a kitartásunkat.

Nehézségek

Az asztrológiai hatások ilyenkor különösen jelentős szerepet játszanak, hiszen a bolygók mozgása befolyásolja hangulatunkat, energiánkat és sorsunk alakulását is. Vannak hetek, amikor úgy érezzük, minden ellenünk fordul, és ilyenkor igazán nagy szükség van arra a belső erőre, amely átsegít a nehezebb időszakokon. A most következő hét ilyen lesz három csillagjegy számára, akik az elkövetkező napokban kisebb-nagyobb akadályokkal találhatják szembe magukat.

De miért is különlegesek ezek a napok? A bolygók jelenlegi elhelyezkedése olyan helyzeteket hozhat felszínre, amelyek régóta halogatott döntésekre, megoldatlan kérdésekre vagy elfojtott érzelmekre hívják fel a figyelmet. Ezek a kihívások azonban nem azért érkeznek, hogy letörjenek bennünket, hanem hogy megtanítsanak valami fontosat: hogyan találjunk erőt ott, ahol talán már nem is számítunk rá, és hogyan váljunk kitartóbbá, rugalmasabbá.

Alább mutatjuk, mely három csillagjegynek kell most különösen odafigyelnie magára, és hogyan készülhetnek fel ezekre a nehézségekre, hogy a lehető legjobban átvészeljék az előttük álló időszakot.

Skorpió A Mars és Plútó szembenállása miatt a Skorpiók különösen nehéz helyzetben találják magukat, hiszen mindkettőt uralkodó bolygójukként tarthatják számon. Jó ideje elhúzódó energiákról van szó, azonban ezen a héten mindennél jobban kicsúcsosodik az irányítás és az önérvényesítés kérdésköre. Több alkalommal megpróbálják másra erőltetni az akaratukat és mindent úgy alakítanak, ahogy nekik a legjobb, kerül, amibe kerül. Mondani sem kell, hogy ez rengeteg konfliktus forrása lehet.
Kattints a további képekért!

A Nyilast nem kíméli a sors és stresszes hónap elé néz. Íme az október havi egészség horoszkóp.

Leadfotó: 123RF

Oldalak

Video Erre ügyelj, ha ülőmunkát végzel
Lifestyle
A változtatás október 26-án lépett életbe, és már most borítékolható, hogy sokakat érzékenyen fog érinteni.
Sztárok
Úgy tűnik, nincs minden rendben Harry herceg és Meghan Markle háza táján: szakértők szerint árulkodó jelek utalnak arra, hogy a sussexiek házassága válságba jutott.
Sztárok
Roman Burcev korábban rengeteg pénzt keresett pusztán azért, mert kísérteriesen hasonlított az Oscar-díjas hollywoodi filmcsillagra, Leonardo DiCaprióra. Aztán hirtelen berobbant a koronavírus-...