Heti horoszkóp, 2024.10.28. - 2024.11.03.: A Vízöntő ezen a héten minden eddiginél közelebb kerülhet álmai megvalósításához

A Nyilas életében megoldódhat egy olyan dolog, ami régóta aggasztotta a jegy szülöttét. Heti horoszkóp.

III.21. - IV.20.

Kos

November első hetében a Kosoknak csökkenő energiaszinttel kell számolniuk: elfordulhatnak kisebb megfázások, megbetegedések, amik akár ágynak is szegezhetik őket. A háttérben nem csak a hűvös időjárás, hanem kimerültség és leterheltség is állhat. Fogadják el, ha párjuk vagy családtagjaik segíteni, ápolni akarják, így sokkal hamarabb felépülnek. Bármennyire is csábító gondolat, a hétvégén is kerüljék el a pezsgést és az éjszakai életet, hiszen szervezetük még nem áll készen erre.

Érdekelnek további horoszkópjaink? Olvass tovább itt!


IV.21. - V.20.

Bika

November első hete a Bikák számára kedvezőtlen üzleti és anyagi ügyek intézésére, de még tanulmányaikban is nehezebben fognak haladni. Úgy érzik, figyelmüket szüntelenül elvonja valami, amivel szívesebben foglalkoznának. A Vénusz és Neptunusz kapcsolódása hajlamosíthat arra, hogy a helyzetüket rózsásabbnak lássák a valóságnál, ám emiatt csalódni fognak. Ne kötelezték el magukat a héten semmi mellett, mert az nem lesz hosszú távú.

Érdekelnek további horoszkópjaink? Olvass tovább itt!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Az Ikreknek sok mindenre fel kell készülniük, főként a hét elején. Változásra vágynak, ám ezt a változást csak úgy érhetik el, ha a munkában és a magánéletben is felvállalják saját magukat. Érzelmeik kifejezésében nem lesz gond, remekül el tudják mondani mit éreznek, de ugyanígy kitűnő hallgatóságnak bizonyulnak. A mozgalmas hét kimerítheti őket, azonban még itt sincs megállás, hétvégére valami igazán extrém programot terveznek.

Érdekelnek további horoszkópjaink? Olvass tovább itt!

VI.22. - VII.22

Rák

Optimista és vidám hangulat jellemez téged ezen a héten. Szívesen adsz önzetlenül másoknak, ugyanakkor felszólalsz, ha igazságtalansággal szembesülsz. Talán a közelgő karácsony miatt kap el a jótékonykodás-láza, és egyre csak azon fáradozol, hogy segíthess a rászorulókon. A nagy sürgés-forgás közepette magadról se feledkezz meg, szánj a héten pár órát a feltöltődésre és egy kis önjutalmazásra!

Érdekelnek további horoszkópjaink? Olvass tovább itt!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Munka szempontjából az Oroszlánoknak kedvez ez a hét. Ez a munka lehet fizikai, szellemi, de akár érzelmi is. Tanulás szempontjából sokkal jobban rögzül, amit ezen a héten sajátítanak el. Képesek a pontos, precíz munkavégzésre, hiszen a legapróbb részletet is látják. Habár ezeken a napokon inkább magukkal vannak elfoglalva és azzal, ami őket érdekli, nem zárják ki teljesen a külvilágot és jut idejük a szeretteikre és barátaikra is. Szabadidejükben élvezzék a természet szépségeit, ez most a lehető legjobb feltöltődés számukra.

Érdekelnek további horoszkópjaink? Olvass tovább itt!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Jól vigyázzanak a Szűz jegy szülöttei, mert a héten megpróbálhatja kihasználni őket valaki, méghozzá úgy, hogy érzelmeikre és sérülékeny oldalukra hat, és addig-addig beszél nekik, míg ők maguk is megkérdőjelezik a tényeket. Legyenek segítőkészek, de ne a végletekig és főként ne engedjék magukat kihasználni. A hét második felében karrierjükben robbanásszerű változás következik be, azonban ők képesek ezt a lehető legpozitívabban fogadni.

Érdekelnek további horoszkópjaink? Olvass tovább itt!


IX.24. - X.23.

Mérleg

A Mérlegeket ezen a héten semmi nem fogja letörni. Lehet borongós az idő vagy rosszkedvű a főnök, ők biztosan kedvesen és barátságosan fognak reagálni minden közeledésre, mintha a negatív energiák egyszerűen visszapattannának róluk. Valójában csak nem akarják az idejüket veszekedésre és áskálódásra pazarolni. A hétvége kitűnő alkalmat kínál, hogy vendégeket hívjanak és csodás házigazdaként felejthetetlen élményben részesítsék őket.

Érdekelnek további horoszkópjaink? Olvass tovább itt!


X.24. - XI.22.

Skorpió

A Mars és Plútó szembenállása miatt a Skorpiók különösen nehéz helyzetben találják magukat, hiszen mindkettőt uralkodó bolygójukként tarthatják számon. Jó ideje elhúzódó energiákról van szó, azonban ezen a héten mindennél jobban kicsúcsosodik az irányítás és az önérvényesítés kérdésköre. Több alkalommal megpróbálják másra erőltetni az akaratukat és mindent úgy alakítanak, ahogy nekik a legjobb, kerül, amibe kerül. Mondani sem kell, hogy ez rengeteg konfliktus forrása lehet.

Érdekelnek további horoszkópjaink? Olvass tovább itt!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Egy rokonnak vagy távoli ismerősnek a segítségedre van szüksége, azonban te kétszer is meggondolod. Lehetséges, hogy ezúttal csupán szívjóságból tehetnél valamit a másikért, anélkül, hogy ellenszolgáltatást várnál. Több időt és energiát fordíthatnál szeretteidre és azokra, akik fontosak neked, ne vedd egyértelműnek, hogy ott vannak melletted. A hét közepén keress fel olyasvalakit, akit az utóbbi időben elhanyagoltál. A hétvégén rendbe jöhet egy olyan dolog, amely már régóta aggaszt téged.

Érdekelnek további horoszkópjaink? Olvass tovább itt!


XII.22. - I.20.

Bak

Minden problémát kitűnően kezelsz, mégpedig azért, mert egyből átlátsz a szitán, legyen szó üzletről, munkáról vagy magánéletről. Jaj annak, aki megpróbálja a bolondját járatni veled, ugyanis most nem csak attól kell tartania, hogy az igazság kitudódik, hanem te még bosszút is állsz rajta. Higgadtságod és éles eszed segítségedre lesz a karrieredben, a szerelemben azonban kevésbé: próbáld meg közel engedni partneredet magadhoz és oszd meg vele problémáidat és félelmeidet.

Érdekelnek további horoszkópjaink? Olvass tovább itt!


I.21. - II.20.

Vízöntő

A Vízöntők eddigi koncepcióit november első hetében meglepő fordulatok írhatják át. Valószínűleg vizsgázni fognak rugalmasságból és türelemből, ugyanakkor fáradtságos munkájuk is kifizetődhet. Ezen a héten minden eddiginél közelebb kerülnek álmaik megvalósításához. Figyeljenek belső sugallataikra és intuícióikra, hiszen ezek most nagyon erősen megsúgják mit tegyenek, melyik utat válasszák. Egész héten szorgalmasan teszik a dolgukat, így eredményekre jogosan lehetnek büszkék.

Érdekelnek további horoszkópjaink? Olvass tovább itt!


II.21. - III.20.

Halak

A héten fontossá válik a személyes szabadság, ezért szereted, ha te dönthetsz a dolgok alakulásáról. El kell azonban fogadnod, hogy sok mindenre nincs ráhatásod és vannak olyan helyzetek, amikre nem tudsz előre felkészülni. Méregbe gurulhatsz, ha valaki beleszól az ügyeidbe, még ha segítő szándékkal is teszi, hiszen korlátozásnak éled meg. Csökönyösséged később akár bajba is sodorhat és te is belátod, hogy néha nem árt meghallgatni másokat is.

Érdekelnek további horoszkópjaink? Olvass tovább itt!

Oldalak

Video Így ünnepelte 2024-ben az Inspiráló Nőket a Femcafe
Sztárok
Carolina Miranda nevét idehaza sokan még nem ismerik olyan jól, ám külföldön a mexikói származású színésznő már valódi világsztárnak számít.
Lifestyle
Az Ikreket ma teljesen megbabonázza egy bizonyos személy. Napi horoszkóp.
Lifestyle
A Nyilas életében megoldódhat egy olyan dolog, ami régóta aggasztotta a jegy szülöttét. Heti horoszkóp.