Lifestyle

Te is részt vettél az árvízi védekezésben? Több százezer forintos jutalmat kaphatsz

Kedd este jelent meg az erről szóló kormányhatározat.

Egyszeri pénzügyi elismerés

Még kedd este jelent meg a kormányhatározat, melyből kiderül, hogy "egyszeri pénzügyi elismerésben" részesítik azokat, akik állami alkalmazottként a szeptemberi dunai árvíz idején „a terepi védekezésben a helyszínen közvetlenül részt vettek, valamint a terepi védekezést közvetlenül irányították” - írja a hvg.hu. Ha kíváncsi vagy a pontos részletekre, kattints a galériára: a cikk azonnal folytatódik!

Az árvízi védekezés résztvevői 200 ezer forintos jutalomra számíthatnak - derül ki a kormányrendeletből.
Kattints a további képekért!

Ma már rengetegen használják a palackvisszaváltó automatákat Magyarországon, ám a rendszerrel kapcsolatosan még mindig ezernyi megválaszolatlan kérdés kering a köztudatban.

Leadfotó: Facebook

Oldalak

Video Kedvenceikről meséltek a kutyabarát sztárok
Lifestyle
Lifestyle
Gothár Péter 1982-ben bemutatott nemzedéki közérzetfilmje ugyan a hatvanas évek kádári Magyarországát tárja elénk, szorosan kapcsolódik az 1956-os forradalomhoz is.
Lifestyle
Ne féljünk kísérletezni, és alakítsuk az ebédet a gyerekek ízlésére – így biztosak lehetünk benne, hogy minden nap friss és izgalmas ételekkel indulnak útnak.
Sztárok
Pamela Beryl Harriman elsősorban politikai aktivistaként és diplomataként szerzett magának hírnevet, titkos magánélete azonban talán még izgalmasabb, mint impozáns szakmai pályafutása.