Hogyan tud a McDonald's-ban azonosított baktérium halált okozni, ha amúgy hasznos?

Elég kemény botrányba szaladt bele a McDonald's, miután rengeteg ember betegedett meg a náluk elfogyasztott étel miatt. A cégnek gyorsan lépéseket kellett tennie.

A járványügyi vizsgálat kimutatta, hogy mindenki a mekiben kapta el a fertőzést

A McDonald’s a világ egyik legnagyobb gyorsétteremlánca, amely naponta milliókat szolgál ki. Az élelmiszerbiztonság kiemelt fontosságú számukra, hiszen a fogyasztók elvárják, hogy az ételek mindig frissek és kifogástalan minőségűek legyenek.

Az élelmiszerbiztonság a beszerzéstől kezdve a menüfejlesztésen át a csomagolásig és az éttermek működtetéséig minden folyamatban jelen van. Most a McDonald’s mégis hatalmas bakiba szaladt bele, ami halálos áldozatot is követelt.

Milyen baktériumfertőzést kaptak el a vásárlók, és mit reagált erre a cég elnöke, az a galériánkból kiderül!

Azt rögtön ki kell emelni, hogy bár az eset nem Magyarországon történt, de ettől még egy ilyen szintű baki mindenhol vissza tudja húzni a forgalmat, legalábbis kis időre.
Kattints a további képekért!

A McDonald's nincsen nagy pácban, de azt sem szeretnék, hogy a vendégek elpártoljanak tőlük. Így próbálják majd visszacsábítani az éhes szájakat!

Leadfotó: 123RF

Oldalak

Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Lifestyle
Elég bizarr szituációt szült egy esküvő, amikor az egyik anyuka a fia exét hívta meg a gyereke esküvőjére. Persze tudta nagyon jól, hogy mit csinál.
Fashion&Beauty
A frufru lenövesztése türelmet igényel, de ezekkel a technikákkal sokkal könnyebbé teheted ezt az időszakot. A megfelelő stílusok és hajápolási termékek segítségével minden nap jól érezheted magad,...