Lifestyle

Pizzériára csapott le a rendőrség: hajmeresztő, milyen feltétet találtak az egyik finomságon

„Kokainfeltétes” pizzát értékesítő düsseldorfi pizzériában razziázott a német rendőrség, a 36 éves üzemeltetőt őrizetbe vették – számoltak be róla a német hatóságok.

Kábítószert mellékeltek hozzá

A Düsseldorf történelmi óvárosában működő pizzéria menüjén a 40. helyen szerepelt a különleges pizza, amelyhez egy adag kábítószert is mellékeltek a dobozban – írja az MTI.

„Ez volt az egyik legkelendőbb pizza” – ismertette Michael Graf von Moltke rendőrségi vezető. A pizzéria 36 éves tulajdonosát múlt csütörtökön fogták el lakásán. A férfi mielőtt a hatóságok kezére került volna, drogokkal teli táskát dobott ki az ablakon.

„Ami aztán egyenesen a rendőrök kezébe esett” – mondta Graf von Moltke. A rendőrség összesen 1,6 kilogramm kokaint, 400 gramm kannabiszt és 268 ezer euró készpénzt foglalt le lakásán.
Kattints a további képekért!

Természetesen az őszi és téli bekuckózós időszakban a legjobb dolog pizzát sütni otthon. Erre olyan feltéteket tehetsz, amik nemcsak finomak, de az immunrendszeredet is erősítik.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Lifestyle
Sztárok
A zenei előadó meglepetésvendégként bukkant fel a City of Hope Los Angeles-i gáláján, ahol beszédet is mondott.
Utazás
Nem sokáig örülhetünk a langymeleg októbernek: a legfrissebb előrejelzések szerint a jövő hét első felében fordul majd hűvösebbre az időjárásunk, sőt az ország több pontján havazhat is.
Sztárok
Sokan úgy gondolták, hogy Károly volt nejének élete egyik legszebb eseménye volt az a bizonyos nap, amit Diana később aztán sosem tudott kiverni a fejéből, és nem a megfelelő okokból kifolyólag.