Nem az ecet vagy a szódabikarbóna az: ezt kend a csapra, és soha többé nem lesz vízköves

Van egy filléres dolog a te házadban is, amivel ha alaposan bekened a csaptelepet, többé nem kell attól tartanod, hogy makacs víznyomok és vízkő tarkítja majd a felületét.

Ragyogó végeredmény

A csaptelepeket igazán nehéz úgy megtisztítani, hogy csillogó és hibátlan végeredményt kapjunk, hiszen a makacs víznyomok eltüntetése gyakran lehetetlen feladatnak tűnik. Márpedig ezek a "foltok" elkerülhetetlenek, különösen akkor, ha olyan területen élünk, ahol a víz kemény: ilyenkor a vízben oldott ásványi anyagok, például a kalcium és a magnézium vízkövet okoznak a víz elpárolgása után, ez a bosszantó jelenség pedig gyakran felüti a fejét a csapokon, valamint a zuhanyfejeken. Erős tisztítószerekkel persze nem lehetetlen megszabadulni a vízkőtől, de sokszor aztán újra megjelenik, nemsokkal a takarítás után, így érdemes inkább a megelőzésére fókuszálni. Nos, van erre egy igazán olcsó trükk - galériánkban találod a részleteket!

A csaptelepen lévő víznyomok megelőzéséhez csupán egyetlen filléres dologra lesz szükséged, ami valószínűleg már alapból is megtalálható az otthonodban, így megvenned sem kell majd.
Kattints a további képekért!

Biztosan te is küzdesz néha az éjszakai álmatlanság gyötrő problémájával. Nyugodj meg: akkor sincs baj, ha nem vagy csak nagyon lassan hull álom a szemedre. Mutatunk egy módszert, mely egész biztosan megoldja a problémádat.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Egészség
A szemünk az egyik legfontosabb érzékszervünk, és bizony akadnak előjelek, hogy elkezdett romlani. Most ingyenesen tudhatod meg, mi a helyzet!
Utazás
Az új KRESZ-tervezet bizony átírná a sebességhatárokat. Lakott területen kívül lehetne gyorsabban haladni, mint eddig.
Sztárok
Rengetegen aggódnak Noszály Sándor miatt, aki nem volt túl jó bőrben az utóbbi időben. Utánanéztünk, mennyire haladhat a gyógyulása.