Bruce Willis és Demi Moore lányunokája igazi kis tünemény: Louetta huncut mosolyától olvadozik az internet

Elképesztő, hogy rohan az idő: Bruce Willis és Demi Moore első unokája, Louetta egyre gyönyörűbb kis hölggyé cseperedik, tetejébe olyan bájos tekintettel tud a kamerába nézni, hogy attól mindenki ámulatba esik.

Imádnivaló cukiság

2022 márciusában Bruce Willis családja a nyilvánosság elé állt azzal a megrázó hírrel, hogy a színésznél afáziát diagnosztizáltak, ennek következtében pedig ő maga úgy döntött, hogy visszavonul a színészettől – a helyzet sajnos azóta tovább romlott, orvosai ugyanis demenciát állapítottak meg nála. Az ötödik elem, a Die Hard és a 12 majom sztárjáért azóta az egész világ aggódik, exfelesége, Demi Moore azonban a közelmúltban megnyugtató fejleményeket osztott meg, amikor A szer című filmjének premierje kapcsán adott egy interjút: akkor úgy fogalmazott, gyermekei apja a körülményekhez képest egészen jó állapotban van. Willisnek sokat segít a mindennapok során, hogy különösen összetartó és szerető családot tudhat a magáénak, ráadásul másfél évvel ezelőtt óriási öröm érte a rokonságot, hiszen világra jött az egykori házaspár első unokája, akit a Louetta névre kereszteltek. A kislány édesanyja, a 36 éves Rumer gyakran oszt meg róla fotókat az Instagram oldalán, legfrissebb posztja pedig még a korábbiaknál is nagyobb népszerűségre tett szert; galériánkban meg is mutatjuk, miért!

Habár Bruce Willis és Demi Moore frigye már jó pár esztendővel ezelőtt véget ért, ők továbbra is nagyon jó viszonyban maradtak, s mind a mai napig közösen vesznek részt három lányuk életében.
Kattints a további képekért!

A bennfentesek szerint aggasztó ütemben romlik a gyógyíthatatlan betegséggel diagnosztizált Bruce Willis állapota.

Leadfotó: Phil Faraone/VMN18/Getty Images For Comedy Central

Forrás: People

Oldalak

Video Így ünnepelte 2024-ben az Inspiráló Nőket a Femcafe
Home&Design
Vannak bizonyos tárgyak és berendezések, melyeknek semmi keresnivalójuk a hálóban, éppen ezért ha megszabadulsz tőlük, egészen megváltozik majd a szoba, valamint az ott töltött idő is.
Sztárok
Azt eddig is lehetett tudni, hogy Tóth Gabi szerelme és Krausz Gábor nincsenek túl jóban. Papp Máté Bence azonban most rátett erre egy lapáttal.
Sztárok
Elképesztő, hogy rohan az idő: Bruce Willis és Demi Moore első unokája, Louetta egyre gyönyörűbb kis hölggyé cseperedik, tetejébe olyan bájos tekintettel tud a kamerába nézni, hogy attól mindenki...