Őt tartják jelenleg a világ legvonzóbb pasijának: megvesznek a nők a Netflix-sorozat sztárjáért

A Szörnyetegek: A Lyle és Erik Menendez-sztori című dráma óriási népszerűségnek örvend jelenleg a Netflix-felhasználók körében, nem véletlenül: mind a sztori, mind pedig a két főszereplő lebilincselő alakítása hatalmas sikerre vitte a minisorozatot.

Lyle Menendez a való életben is igazi szívtipró

A testvérpár Lyle és Erik Menendez története annak idején bejárta a világot, ám a két férfi sajnálatos módon nem jó cselekedeteik miatt tett szert óriási hírnévre, hanem egy brutális gyilkosság végett. Lyle és Erik ugyanis 1989. augusztus 20-án, Beverly Hills-i otthonukban agyonlőtték saját szüleiket, José és Kitty Menendezt, akik állítólag tizenkét éven keresztül szexuálisan, lelkileg és fizikailag is bántalmazták fiaikat. Erről szól röviden a róluk készült, 9 részes sorozat, amely részletesen bemutatja, hogyan és miért is jutott el odáig a két testvér, hogy kegyetlen módon végezzenek szüleikkel, de azt is megtudhatjuk, mi zajlott pontosan a tárgyalások során, és miért kaptak végül mindketten életfogytiglanig tartó börtönbüntetést. Lyle és Erik Mendendezt Nicholas Alexander Chavez és Cooper Koch alakították a Netflix nagy sikerű drámájában: előbbit a sorozat óta egyszerűen ostromolják a nőt, az Erik bőrébe bújó színészt azonban már nem annyira, aminek bizony megvan a maga oka. Galériánkban mutatjuk a hihetetetlenül jóképű "fivéreket"!

Erik karakterét tehát Cooper Koch fantasztikus megformálásának köszönhetjük: a 28 éves színész remekül alakította a lelkileg megtört, és bátyjánál gyengébb idegrendszerrel rendelkező Menendez-testvért, aki a sorozat szerint saját neméhez vonzódott.
Kattints a további képekért!

A szőke hajú szépség nem csupán arról híres, hogy Diana rokona: modellként is hihetetlen karriert futott be, nem véletlenül.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Alhat-e a kutya az ágyban? Erről is vallottak a magyar hírességek
Lifestyle
Sokan nem is gondolnák, de bizony több szín is van, amit érdemes elkerülni, ha a fürdőszobáról van szó, legalábbis a belsőépítészek és a lakberendezők szerint.
Sztárok
A sussexi hercegné egy alkalommal állítólag szembeszegült Kamilla "alaposan átgondolt tervével", ezzel pedig bizony csúnyán felbőszítette a királynét.
Lifestyle
A Skorpió hallgasson ma a belső hangjára, mert az lesz a segítségére. Napi horoszkóp.