Nem Erzsébet miatt volt: ezért nem viselt tiarát Kamilla, amikor feleségül ment Károlyhoz

Különös okai vannak annak, hogy a királyné miért nem viselt tiarát Károllyal való házasságkötése napján, míg akkor, mikor Andrew Parker Bowles-hoz ment feleségül, egy csodás fejdíszben láthattuk őt.

Királyi esküvő tiara nélkül

A királyi esküvők kapcsán néhány dologhoz hozzászokhattunk már: a pompa szinte sosem marad el, ahogyan mesébe illő menyasszonyi ruhák sem, elég csak Diana vagy Katalin ikonikus esküvői ruhakölteményére gondolni. A tiara pedig szintén "kötelező": mind Diana, mind Katalin, mind Meghan, de még Erzsébet is egy káprázatos fejdíszben mondták ki az igent, Kamilla azonban kivétel volt. Amikor ugyanis a királyné hozzáment Károlyhoz, egy kalap díszítette a fejét, nem pedig tiara, holott előző házasságkötésekor, amikor Andrew Parker Bowles felesége lett, Kamillát tiarában láthattuk, pedig az nem is volt királyi esküvő. Galériánkban eláruljuk, mi volt az oka annak, hogy 2005-ben pompás fejdísz nélkül fogadott örök hűséget Károlynak a királyné!

Amikor Kamilla 1973. július 4-én feleségül ment Andrew Parker Bowles őrnagyhoz a londoni Wellington Barracks laktanya Guards Chapel nevű kápolnájában, a Cubitt-Shand névre hallgató csillogó tiarát viselte, amely a királyné családjában öröklődött, és melynek értéke több mint 250 ezer dollár a becslések szerint.
Kattints a további képekért!

Több mint 27 év telt el Diana halála óta, de van egy személy, aki még mindig nem dolgozta fel azt, hogy a hercegné nincs többé.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Így ünnepelte 2024-ben az Inspiráló Nőket a Femcafe
Sztárok
A hozzászólóktól a legtöbb helyen visszafogott kommentek születtek Szoboszlai Dominik bejelentése miatt, de akadt egy hely, ahol valósággal elszabadult a pokol.
Sztárok
A magyar szépség pár napja a Victoria's Secret divatbemutatóján lejtett végig a kifutón egy áttetsző, lilás ruhában, most pedig megmutatta, mit viselt alatta.
Fashion&Beauty
Victoria Beckham igencsak stílusosan, egy kiváló monokróm szerelésben prezentálta, miért is van szükségünk a zöld árnyalataira az őszi időszakban is.