Harry Styles megindító sorokkal búcsúzott Liam Payne-től: „Mindig hiányozni fogsz”

Harry Styles felkavaró szavakkal tisztelgett a tragikus hirtelenséggel elhunyt Liam Payne előtt.

Mellbevágó, ami történt

A Femcafe.hu is beszámolt arról a lesújtó hírről, miszerint Liam Payne, a One Direction nevű fiúzenekar egykori tagja, 31 éves korában tragikus körülmények között életét vesztette. A zenész szerda este zuhant ki egy Buenos Aires-i szálloda harmadik emeleti erkélyéről, a halál pontos oka azonban még vizsgálat alatt áll. A történteket még szívszorítóbbá teszi, hogy Payne az utolsó pillanatokban is aktív volt a közösségi médiában, ahol egy személyes üzenetet is megosztott a világgal, a posztban ráadásul jókedvűnek, vidámnak tűnt, hiszen arról beszélt, mennyire élvezi a barátnőjével, Kate Cassidy-vel közös nyaralását – mi több, eközben a TikTokra is felkerült egy videó, amin a pár látható reggelizés közben. A szörnyű eset az egész világot megrázta, ahogyan az egykori együttes többi tagját is – a formációból ismert Harry Styles nemrég a saját oldalán reagált, és szívszorító sorokkal búcsúzott néhai kollégájától. Részletek a galériában!

Nehezen tudják feldolgozni a One Directon egykori tagjai, ami zenésztársukkal történt, Zayn Malik és Louis Tomlinson után pedig most Harry Styles is reagált az esetre az Instagram oldalán.
Kattints a további képekért!

A One Direction zenekar hajdani tagja egy Buenos Aires-i szálloda harmadik emeletéről zuhant le. Halála pontos körülményeire még mindig nem derült fény.

Leadfotó: Dave J Hogan/Getty Images

Forrás: People

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
A színészóriás Sonny Boy című önéletrajzi kötete november 11-én jelenik meg Magyarországon.
Sztárok
Harry Styles felkavaró szavakkal tisztelgett a tragikus hirtelenséggel elhunyt Liam Payne előtt.
Lifestyle
Ha szeretnéd megvédeni a madarakat és táplálékukat, akkor mindenképp próbált ki ezt a trükköt.