Megnyitotta magyarországi első és egyben legnagyobb üzletét a híres török divatmárka

A KÖKI bevásárlóközpont már egy ideje új arcát mutatja a vásárlók felé. A kispesti pláza az utóbbi 4 évben jelentős fejlesztésen esett át kívül-belül: rendezettebb lett a környéke, teljesen felújították az ételudvart és a mosdókat, fiatalítottak az arculaton. Mindez újabb világmárkák számára tette vonzóvá a helyet, ráadásul közülük többen is úgy döntöttek, hogy a KÖKI adhat otthont zászlóshajó üzletüknek, így például a török KOTON divatmárkának is.

Megnyílt hazánkban az első KOTON

A márka hölgyeknek, uraknak és gyermekeknek egyaránt kínál minőségi klasszikus és sportos viseletet nagyon jó ár-értékarányban” – mondta el Duszin Ádám, az Adventum retail asset managere a KOTON üzletnyitó ünnepségén. „A megújulási folyamat fontos mérföldköve volt, hogy épp a KÖKI-ben nyitotta meg első magyarországi üzletét az 500 egységgel rendelkező török KOTON divatmárka. A cég nyolc új üzletet nyit hazánkban, melyek mind az Adventum csoport által kezelt ingatlanokban kapnak helyet. Az összesen több mint 6000 négyzetméternyi eladótérrel rendelkező üzletek közül a KÖKI-ben megnyílt lesz a legnagyobb, közel 1000 négyzetméterrel.

Ha kíváncsi vagy rá, hogy milyen üzletekkel és szolgáltatásokkal találkozhatsz a megújult KÖKI-ben, akkor kattints a galériára:

Az évek során számos ismert nemzetközi divatbérlő érkezett a KÖKI-be, ahol kialakítottak egy új, látványos közösségi teret, korszerűsítették a világítást, illetve új, minden igényt kielégítő mosdók épültek. A megújulás egyik leglátványosabb eleme kétségkívül az ételudvar átépítése volt, amely nemcsak szebb lett, de új piacvezető márkákkal bővült és bővül a közeljövőben is.
Kattints a további képekért!

Lead kép: KÖKI bevásárlóközpont

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Lifestyle
A Kos életében felbukkan egy régi szerelme és teljesen felkavarja. Hétvégi szerelmi horoszkóp!
Lifestyle
Az anyós és a meny kapcsolata nem mindig felhőtlen. Itt is egy ilyen szituáció bontakozott ki, amikor előbbi erősen bele akar szólni az esküvőbe. Persze nem ez az egyetlen bonyolult szál a...
Lifestyle
Pedig a szakemberek szerint ha jobban vigyáznánk a mobilunk akkumulátorára, akkor azt alaposan meghálálná. A többség ugyanazt az ordító hibát követi el.