Berki Mazsi párja káromkodva kérdezte meg, hogy Karikó Katalin mégis kicsoda

Szült már néhány elég érdekes pillanatot a Nyerő Páros című műsor, pedig még csak pár műsor ment le az RTL-en. Az egyikbe most Karikó Katalin neve is előkerült.

Berki Mazsi is bevállalta a showt Kajári Zoltánnal

Karikó Katalin neve mára világszerte ismertté vált, különösen a COVID-19 világjárvány idején. Az ő munkássága alapozta meg az mRNS alapú vakcinák kifejlesztését, amelyek kulcsszerepet játszottak a vírus elleni küzdelemben.

A magyar tudósnő munkásságát számos rangos díjjal ismerték el. Ugyebár 2023-ban megkapta a fiziológiai és orvostudományi Nobel-díjat, amelyet Drew Weissmannal közösen nyert el az mRNS technológia kifejlesztéséért.

A galériánkban megmutatjuk, miért került elő a neve a Nyerő Párosban, és mit reagált erre Berki Mazsi párja!

A „ki vagyok én?” igazából egy remek játék, amit a társaságok gyakran elővesznek egy kis alkohollal, vagy anélkül. Most ez került reflektorfénybe a Nyerő Páros egyik adásában is, de senki se gondolta volna, hogy ezután Karikó Katalinról fognak majd cikkezni.
Kattints a további képekért!

A WHO főigazgatója által alapított díjat vehetett át Karikó Katalin. Minden tudományos eseményen szinte ”rocksztárként” ünneplik a magyar tudósnőt!

Leadfotó: MTI Fotó - Balogh Zoltán

Oldalak

Video Így ünnepelte 2024-ben az Inspiráló Nőket a Femcafe
Sztárok
November 15-én III. Károly brit uralkodó betölti a 76-ot, és már azt is tudja, mit kér születésnapjára.
Egészség
Biztosan te is csináltál már úgy a konyhában, hogy az otthagyott vizet egyszer újra felforraltad. Most kiderült, hogy ezzel gigászi hibát követsz el, vagy sem.
Sztárok
Azt sokan sejthették, hogy valami nincsen rendben Noszály Sándorral. A testvére bejelentette, hogy az egykori teniszező nem folytatja a Sztárboxot.