Izzasztóan visszavágtak Krausz Gábornak a Séfek séfében, rögtön megfagyott a levegő

Azt is tegyük hozzá, hogy Krausz Gábor kezdte el a versenyzőt piszkálni valami miatt, aki nem lepődött meg ezen, gyorsan visszavágott a Séfek séfe stúdiójában.

Lesznek furcsa indulók a gasztro-realityben, ezt már megtanultuk

Elindult a Séfek séfe legújabb évada, amiben beismerte Wolf András és Vomberg Frigyes is, hogy kicsit Krausz Gábor lesz a sztár, vagyis sokan akarnak majd az ő csapatába kerülni.

Ugyebár a séfbarátok nagyon jól tudják, hogy Krausz Gábor és Mikes Anna megnyerte a Dancing with the Stars tavalyi évadát, ráadásul tündérmeseszerűen a szerelem is fellobbant közöttük.

Így nem csoda, hogy Krausz Gábor most alaposan a középpontban van, de az egyik versenyző nem riadt meg attól, hogy visszaszóljon neki a Séfek séfében. A galériánkban megmutatjuk, hogy mi történt pontosan!

Elindult a válogató a Séfek séfében, ahol tudtuk nagyon jól, hogy lesznek furcsa emberek. A mai műsorban elvileg bohócot is fogunk látni késsel, és igaza volt az egyik indulónak, hogy így kezdődnek a horrorfilmek is.
Kattints a további képekért!

Krausz Gábor már mindenben az új kezdetet látja, amióta elváltak egymással Tóth Gabival. Vajon megvan benne az erő, hogy ezt a golyót most elkerülje?

Leadfotó: TV2

Oldalak

Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Egészség
Nem igazán jellemző, hogy odafigyeljünk a szemünk egészségére. Pedig ennek az érzékszervünknek is szüksége van vitaminokra, valamint tornára is.
Sztárok
Egyre több a gyanús jel az emberek szerint arra vonatkozóan, hogy Harry és Meghan talán hamarosan végleg véget vetnek a házasságuknak.
Utazás
Sok olyan hátborzongató hely van a világban, ahová csak a legbátrabbak merészkednek.