Kirobbanó formában van Sarah Jessica Parker: a színésznő 59 évesen jobban néz ki, mint valaha

A mindig divatos Sarah Jessica Parker a hatvanhoz közeledve is képes túlszárnyalnia önmagát, ezzel bebizonyítva, hogy az életkor valóban csak egy szám.

Nagy feltűnést keltett

Sarah Jessica Parker azon kevés, példamutató hírességek közé tartozik, akiknek sosem okozott problémát a korosodás, az idő előrehaladtával pedig szép fokozatosan megbékéltek azzal, hogy bőrük nem marad az örökkévalóságik tükörsima és ránctalan, hanem vonásaik átalakulnak, de ettől még ők maguk pont olyan szépek maradnak, mint fiatalabb korukban. A színésznő sosem harcolt kétségbeesetten ezen folyamat ellen, így sikerült megőriznie természetes báját, amin csak még többet dob kiváló divatérzéke is. Mint ismert, saját stílusa egyáltalán nem áll messze a Szex és New Yorkban alakított ikonikus karakterének ízlésvilágától: ahogyan Carrie Bradshaw imádja a feltűnő, extravagáns, színes és bohém darabokat, a híresség is gyakran mutatkozik hasonló szettekben a nyilvánosság előtt. Pont így történt ez a nemrég megrendezett New York City Ballet Fall Fashion gálán is, ahol mindenki megcsodálhatta, milyen fenségesen néz ki még mindig a sztár:

Sarah Jessica Parker stílusa megismételhetetlen, hiszen őt magát annyira egyedi és párját ritkító szettekben láthattuk már az elmúlt évtizedekben, hogy külön divatrendet teremtett.
Kattints a további képekért!

Sarah Jessica Parker és Matthew Broderick ikrei, Marion és Tabitha, nemrég ünnepelték 15. születésnapjukat, a lányok kész nőkké cseperedtek az eltelt évek során.

Leadfotó: James Devaney/GC Images

Forrás: HELLO! Magazine

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
A mindig divatos Sarah Jessica Parker a hatvanhoz közeledve is képes túlszárnyalnia önmagát, ezzel bebizonyítva, hogy az életkor valóban csak egy szám.
Sztárok
Még mindig sokszor ismétlik az Eurosporton azt a jelenetet, amikor Rafael Nadal eltalálta a labdaszedő kislányt. Azt azonban nem tudják, hogy mi történt a meccs után.
Lifestyle
Messzire elkergeti a macskákat Duncan, ha betévednek a kertbe. Aztán egy nap a gazdi meglepetéssel tér haza.