"Teljesen új emberként jöttem haza" - Így változtatta meg Sáfrány Emesét az Ázsia Expressz

A Femcafe.hu hétfő este immár hatodik alkalommal adta át az Inspiráló Nők Díjakat. A nagyszabású eseményen természetesen a jelöltek mellett rengeteg sztárvendég is megfordult, köztük a gyönyörű modell és légtornász, Sáfrány Emese is, aki elárult néhány kulisszatitkot az Ázsia Expressz döntő hetéről.

"Ez egy igazi önismereti út volt"

Utolsó szakaszához, a döntő hetéhez érkezett az Ázsia Expressz ötödik évada, vagyis napokon belül kiderül, melyik páros nyeri meg a 15 millió forintos fődíjat. Sáfrány Emese és Béres Anett a hétfő esti adásban egy különleges Joker játék során megnyerte az egymillió forintot jelképező aranysárkányt, tegnap pedig, miután a párokat szétválasztották, teljesen egyedül kellett helytállniuk a feladatokban. Emese elárulta, hogy a döntő hete még rengeteg izgalmat tartogat, a versenyek egyre szorosabbak lesznek, a végén pedig már csak két páros marad, akik közül egy utolsó hajsza során kerül majd ki a győztes. "Teljesen új emberként lehet onnan hazajönni. Nekem ez a műsor nagyon sokat adott, egyrészt ez egy igazi önismereti út volt, másrészt nagyon sok szakmát kitanultam, és hálás vagyok, hogy sok érdekes dologban kipróbálhattam magam." - nyilatkozta Emese. Többek között az is kiderült, Emesét a kisfia azzal a feltétellel engedte el az Ázsia Expresszbe, ha hoz neki ajándékba egy rendőrautót. "Nagyon örült a kisfiam a rendőrautónak, azóta is sokat játszik vele, és mindig elmondja, hogy ezt hozta Anya Ázsiából. Esténként izgatottan várja, hogy lásson a TV-ben, tudja, ha a hétköznapokon óvodába megy, akkor aznap mindig van Ázsia Expressz." - mondta Emese az Inspiráló Nők Estjén.

Ha kíváncsi vagy a Sáfrány Emesével készült teljes interjúra, akkor kattints a videóra:

Lead kép: Kunos Attila

A magyar sztárvilág krémje szebbnél-szebb estélyi ruhákban tündökölt a vörös szőnyegen.

Oldalak

Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Sztárok
Bár Lady Gaga nevét az egész világ ismeri, sokan még csak nem is hallottak a szupersztár anyjáról, Cynthia Germanottáról, aki 70 évesen is úgy fest, akár egy díva.
Sztárok
Ugyebár nem olyan rég Azahriah bejelentette, hogy visszavonul, persze nem a végtelenségig. Az már régen is kiderült, hogy számára nem a pénz a lényeg.
Fashion&Beauty
Eva Longoria a minap a párizsi Global Gift jótékonysági gálán tette tiszteletét, méghozzá egy olyan ruhakölteményben, amiről csakis szuperlatívuszokban lehet beszélni.