Láttad már Eminem csodaszép lányát? Ő fog nagyapát csinálni a rapperből

Szalad az idő, és Eminem nemsokára nagypapa lesz. A lánya, Hailie Jade jelentette be az örömhírt, de a rapper is reagált rá.

A lassan 52 éves Eminem hamarosan unokázhat

Eminem a régi interjúkban is kitért arra, hogy mennyire büszke a családjára, köztük a saját lányára, Hailie-re.

A rapper mindig védte a lányát, mivel meg akarta óvni attól, amin neki keresztül kellett mennie. Eminem tudja, hogy Hailie már a saját életét éli, gyakorlatilag felnőtt, és a kislány, akit régen a széltől is óvott már nincs többé.

Hailie Jade nemcsak felnőtt, de hamarosan nagypapát is csinál Eminemből. A galériánkban mindent megmutatunk, amit tudni érdemes!

Hailie Jade Scott mára felnőtt nő lett, ráadásul feleség is, ugyanis májusban hozzáment párjához, Evan McClintockhoz.
Kattints a további képekért!

Hailie Jade Scott neve sokak számára ismerős lehet, különösen mivel édesapja, Eminem már kislánykorában többször beleszőtte nevét dalszövegeibe.

Leadfotó: Getty Images - Universal Studios

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Egészség
Persze lehet alkohol nélkül is bulizni, de a többség azért szeret feloldódni néhány körrel. Megmutatjuk, hogy mire kell felkészülnöd, ha nagy partit akarsz a barátaiddal.
Sztárok
A Sztárbox következő adásában Király Viktor és Herceg Dávid néz majd szembe egymással középsúlyban, de ennek az összecsapásnak lesz egy nagyon nagy hátulütője is.
Sztárok
Harry Spare című életrajzi kötetében vallott őszintén arról, milyen érzések kavarogtak benne, amikor meglátta élete szerelmét, Meghant.