Megható pillanatok, neves sztárvendégek, egyedülálló produkciók - Így ünneplete az Inspiráló Nőket a Femcafe

A Femcafe.hu 2024-ben immár hatodik alkalommal rendezte meg az év egyik legjobban várt, nagyszabású eseményét, az Inspiráló Nők Estjét. A hagyományteremtő szándékkal alapított Femcafe Gálán ezúttal is olyan hölgyeket díjaztunk, akik tevékenységükkel, hozzáállásukkal, személyiségükkel példaként szolgálhatnak mindenki számára. Olvasóink különböző felületeinken ismerkedhettek meg a díj 6 kategóriának jelöltjeivel, akikre online adhatták le szavazataikat közel egy hónapon át. A kategóriák nyerteseit ezúttal is egy színvonalas gálaesten díjaztuk az impozáns Magyar Zene Házában. A csillogó esemény műsorvezetői Nagy Réka és Gönczi Gábor voltak, a hangulatot pedig különleges zenei produkciók varázsolták igazán ünnepivé.

Az Inspiráló Nők estje

Immár hatodik alkalommal tért vissza a sokak által várt, népszerű rendezvény, az Inspiráló Nők Estje. Nagyszabású eseményünk középpontjában természetesen idén is azok a - sok esetben reflektorfénytől távol tevékenykedő - magyar hölgyek álltak, akiknek sokat köszönhet szűkebb vagy tágabb környezetük. Az este csúcspontja a díjátadó gála volt, amelynek során kiderült, olvasóink szavazatai alapján kik lettek az idei év leginspirálóbb női személyiségei. A hat kategória 3-3 jelöltjét neves jelölőbizottság állította össze, melynek tagjai 2024-ben Szirtes Tamás, Kossuth-díjas és Jászai Mari-díjas színházi rendező, színigazgató, egyetemi tanár, Fodor Rajmund, kétszeres olimpiai-, egyszeres világ- és kétszeres Európa-bajnok vízilabdázó, Sváby András, magyar televíziós műsorvezető, producer, újságíró, Lékai-Kiss Ramóna színész, műsorvezető, végül, de nem utolsó sorban Sajószegi Veronika, a Femcafe.hu főszerkesztője voltak. A szavazók a Femcafe.hu hasábjain olvasható bemutatkozásokból és a nomináltakkal készített videókból informálódhattak a jelöltekről, akikre közel egy hónapon át adhatták le szavazataikat. A kategóriák győzteseiről részletesen itt olvashatsz! LINK!!!

Már a díjátadó előtt megteremtette az ünnepi hangulatot Kalmus Felicián világhírű magyar csellóművész, zeneszerző előadása, amely az első pillanattól valódi élménnyé emelte az estét a Magyar Zene Házának impozáns környezetében. Az est további részében is számtalan megható pillanatnak lehetett részése a közönség: a díjazottak köszönőbeszédeikkel csaltak könnyeket a jelenlévők szemébe, a Madách Színház sztárjai pedig egyedülálló produkcióikkal kápráztattak el mindenkit.

Színpadon a Madách Színház sztárjai

A SIX koncertmusicalt - amely a feleségek szemszögéből meséli el VIII. Henrik házasságait - non-replica változatban mutatta be a Madách Színház Szirtes Tamás rendezésében. Az előadásban a színpadon nemcsak a királynék, de a zenekar tagjai is nők! A Madách Színházban a SIX című koncertmusicalt kettős szereposztásban láthatja a közönség: az egyikben színésznők, a másikban popénekesnők alakítják a királynékat, ám az Inspiráló Nők Estjén egy eddig sosem látott szereposztást láthattak a jelen lévők; színésznők és énekesnők együtt adtak elő két dalt az izgalmas darabból. Színre lépett Horányi Juli, Muri Enikő, Peller Anna, Horváth Mónika, Gadó Anita és Veres Mónika Nika is.

A Madách Színház 2003. május 30-án mutatta be Andrew Lloyd Webber Az Operaház Fantomja című musicaljét, Szirtes Tamás rendezésében. Az elismert magyar rendezőt érte a megtiszteltetés, hogy a világon először saját felfogásban, vagyis non-replica változatban mutassa be a világhírű darabot, amelynek Az éj zenéje című dalát Posta Victor és Széles Flóra elődásában láthatta a Femcafe Gála közönsége.

A vendégek és a nyertesek a díjátadó után éjszakába nyúlóan ünnepelték az inspiráló nőket, amelyhez a zenét és a remek hangulatot a neves nemzetközi DJ és zenei producer, Marga Sol biztosította.

A sztároknak is fontos az Inspiráló Nők Díj kezdeményezésünk

Évről évre számos sztár áll ki kezdeményezésünk mellett és ismeri el jelenlétével a Femcafe Gála küldetésének fontosságát. Idén többek között Rogán-Gaál Cecília, Sarka Kata, Südi Iringó, Stana Alexandra, Hunyadi Donatella és Balogh Edina is személyesen csatlakozott hozzánk, hogy az egyedülálló és lelkesítő női teljesítményeket ünnepelje. Nézd meg galériánkban, milyen elbűvölőek voltak a magyar sztárok!

Helyszíni videónkban megnézheted, milyen csodásan festettek a magyar hírességek:

Az elragadó modell és műrovezető, Nagy Réka immár másodszor állt az Inspiráló Nők Gála színpadára, mint az est háziasszonya és csak úgy ragyogott szintén profi műsorvezetőtársa, a méltán népszerű televíziós szakember, Gönczi Gábor oldalán.

A díjátadó után szenzációs hangulatban folytatódott az este, a vendégek éjszakába nyúlóan ünnepelték az egyedülálló női teljesítményeket.

A nem mindennapi eseményről tévéfelvétel is készült; nézd meg a gálaműsort a SuperTV2- 2024. október 19-én!

Köszönet!

Büszkék vagyunk rá, hogy az Inspiráló Nők Estje kapcsán olyan partnerekkel dolgozhatunk együtt, akik hasonló filozófiát vallva támogatják a példaértékű teljesítményeket a sport, a művészet vagy éppen a társadalmi felelősségvállalás területén.

Az esemény fő támogatója: Szerencsejáték Zrt.

Az esemény médiatámogatói: TV2 csoport, ATV csoport, Naphíre.hu

Az esemény kiemelt partnere a Nakama&Partners.

Fotók: Femcafe.hu/Kunos Attila

Oldalak

Video Bemutatjuk a 2024-es Inspiráló Nők Díj jelölőbizottságát
Sztárok
Sütő Enikő messzi földön híres szépségéről és bájáról ódákat lehetne zengeni, az pedig csak hab a tortán, hogy a hatodik X. felett is pont olyan remek formában van, mikor évtizedekkel ezelőtt – erről...
Lifestyle
A Femcafe.hu 2024-ben immár hatodik alkalommal rendezte meg az év egyik legjobban várt, nagyszabású eseményét, az Inspiráló Nők Estjét. A hagyományteremtő szándékkal alapított Femcafe Gálán ezúttal...
Lifestyle
A Femcafe immár hatodik alkalommal kereste azokat az inspiráló női személyiségeket, akiknek élete, munkássága meghatározó szűkebb és tágabb környezetük számára. Október 7-én átadtuk a 2024-es...