Prémium ZWILLING konyhai eszközök a SPAR legújabb hűségpromóciójában

A ZWILLING csúcsminőségű edényei, serpenyői és prémium konyhai eszközei érhetőek el a vásárlók számára jelentős kedvezménnyel a SPAR legújabb, 2024. október 3. és 2025. január 5. között tartó hűségpromóciójában.

„A főzés nemcsak szükségszerű feladat, hanem élményekkel teli, közösséget erősítő élmény is egyben. A gyakorló háziasszonyok, amatőr és profi szakácsok jól tudják, egy finom étel elkészítéséhez milyen hatalmas segítséget adnak a megfelelő minőségű eszközök. A SPAR az idei utolsó hűségakciójában ezért az 1731-ben alapított ZWILLING - a világ egyik legrégebbi és legismertebb konyhai eszközökkel foglalkozó márkája - kap főszerepet. A prémium termékeket gyártó német cég hosszú élettartamú, praktikus főzőedényeit, késeit és különféle konyhai elektronikai kisgépeit a világ valamennyi részén otthonok millióiban használják megelégedéssel. Promóciónk újdonsága, hogy azokat a vásárlóinkat még nagyobb kedvezményekhez szeretnénk juttatni, akik rendszeresen üzleteinkben vásárolnak, ezért az akcióban szereplő egyes csúcsminőségű konyhai eszközöket kétféle kedvezménnyel lehet megvásárolni” – ismertette Maczelka Márk, a SPAR kommunikációs vezetője.

A SPAR hűségakciójában a ZWILLING összesen 11 csúcsminőségű terméke vár a vásárlókra. A háromféle méretű Pouristic főzőedény mellett egy ergonomikus Pouristic tálaló- és egy szószos edény, valamint 20-24-28 centiméter átmérőjű ZWILLING Plus serpenyő érhető el a vásárlók számára. A promócióban ezek mellett nagy kedvezményekkel vásárolható meg egy professzionális rozsdamentes acélból készült zöldségkés és egy prémium botmixer. Mindezen felül az INTERSPAR hipermarketekben, valamint a kiemelt SPAR és SPAR partner üzletekben kapható lesz egy kézi mixer magas minőségű rozsdamentes acél habverőkkel és dagasztókarokkal.

A pontgyűjtés 2024. október 3-án indul és december 31-ig tart a SPAR, INTERSPAR, City SPAR, SPAR partner és SPAR market üzletekben. A vásárlók minden elköltött 3.000 Ft után 1 db hűségpontot kapnak, amelyet a pontgyűjtő füzetbe ragasztva gyűjthetnek. 10 pont összegyűjtését követően 2025. január 5-ig 50-70 százalékos kedvezménnyel vásárolhatják meg a 11-féle ZWILLING termék egyikét. A SPAR azon leghűségesebb vásárlói, akik negyven pontot gyűjtenek össze, még nagyobb – 81-97 százalékos – kedvezményt vehetnek igénybe összesen öt termékre. A ZWILLING zöldségkésre például negyven pont beváltása esetén 97 százalék kedvezményt kapnak, azaz 490 forintért vihetik haza.

A részletes részvételi szabályzat megtalálható a www.spar.hu/zwilling weboldalon és a hűségakcióban résztvevő áruházakban. A SPAR Online shopban történő megrendelés és a drive-in átvétel esetében hűségpontkiadásra és beváltásra is van lehetőség.

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Video Inspiráló Nők Díj 2024 - Szavazz te is a kedvencedre!
Fashion&Beauty
Az új üzlet szeretne Magyarországon kiemelten terjeszkedni, de az internet népe inkább a viccelődéssel van elfoglalva, de akadt olyan kommentelő, aki a bevásárlóközpontba kötött bele.
Lifestyle
Ha te is szeretnéd a kertet olyan növényekkel díszíteni, amelyek évekig is boldogan elélnek, és az idő múlásával is szépek maradnak, akkor mindenképp olvasd el cikkünket.
Sztárok
Ismét beindultak a pletykák, hogy milyen lehet Michael Schumacher állapota, miután megjelent egy nyilvános eseményen.