Lifestyle

Közeledik az óraátállítás: idén októberben ekkor állunk át a téli időszámításra

Hatvan perccel kell majd visszaállítanunk az óramutatót.

Az emberek többsége a pokolba kívánja

Az emberek többsége a pokolba kívánja az óraátállítást. Egyrészt felesleges nyűgnek tűnik, másfelől pedig felborítja a bioritmust, megzavarja az élet természetes menetét, s egyes esetekben még akár komoly stresszt is okozhat. Pedig emlékezzünk csak vissza: 2019-ben az Európai Unió tagországai megszavazták, hogy mindenütt töröljék el az óraátállítást. Ezt követően milliók kezdtek reménykedni benne, hogy a soron következő óraátállítás már tényleg az utolsó lesz. Sajnos mindez egyelőre hiú ábrándnak bizonyult, így aztán idén ősszel is át kell majd állnunk a téli időszámításra.

2024. október 26-ról 27-re, szombatról vasárnapra virradó éjszaka hajnali kettőkor kell majd visszaállítani az órákat egy órára.
Kattints a további képekért!

Hiába alszol éjjelente akár 6-8 órát, minden egyes nap annyira fáradt vagy, hogy úgy érzed, mintha egy perce se hunytad volna le a szemed? Nos, simán lehet, hogy ez azért van, mert rendszeresen elkövetsz olyan hibákat, melyek folyamatosan merítik az energiádat.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Lifestyle
Sztárok
Ismét beindultak a pletykák, hogy milyen lehet Michael Schumacher állapota, miután megjelent egy nyilvános eseményen.
Lifestyle
A téma a mobiltelefonok széleskörű elterjedése óta foglalkoztatja az emberiséget, de vajon mi a teljes igazság? Tényleg agyrákot okozhat a túlzásba vitt mobilhasználat?
Lifestyle