Nem lesz többé csatornaszag a házban, ha ezt csinálod: örökre búcsút inthetsz a kellemetlenségnek

Ha már te unod, hogy a lefolyóból állandóan bűz árad, akkor mindenképpen vesd be ezt az olcsó praktikát.

Filléres trükk

A csatornaszagot mindenki utálja, főleg, ha az otthonunkban üti fel a fejét, nem véletlenül: kellemetlen, rothadó szerves anyagra emlékeztető bűzről van szó, amely gyakran a szennyvízvezetékekből, lefolyókból vagy más vízvezeték-rendszerekből szivárog a lakásba. Az emberek azért képtelenek ezt elviselni, mert erősen zavaró, és az otthon tisztaságának hiányára, esetleg egészségtelen körülményekre utal. A szag forrása lehet eltömődött lefolyó, kiszáradt szifon, repedt csatornacső, vagy akár szennyvízvisszaáramlás is. Ezek a problémák általában meggátolják a szagok visszatartását, ami miatt a kellemetlen szagok beszivárognak a lakóterekbe. Szerencsére azonban nem kell egyből szakembert hívni, ugyanis mi is tehetünk ellene, csupán egy filléres trükköt kell bevetnünk, és örökre búcsút inthetünk a bűznek - galériánkban találod a részleteket!

Először is ellenőrizzük a lefolyókat és a szifonokat, mert egy kiszáradt szifon vagy eltömődés gyakran okoz kellemetlen szagot. Ha a szifonban nincs víz, töltsük fel, hogy a szagok ne tudjanak visszaáramlani.
Kattints a további képekért!

Nem kell magyaráznunk, miért az egyik legutáltabb konyhai feladat a hagymapucolás, ám azt valószínűleg a legtöbben nem tudják, mi az oka annak, hogy könnyezést vált ki.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Inspiráló Nők Díj 2024 - Szavazz te is a kedvencedre!
Lifestyle
A Nyilast nem kíméli a sors és stresszes hónap elé néz. Íme az október havi egészség horoszkóp.
Sztárok
Ha még te sem szerezted be az őszi, átmeneti kabátodat, akkor mutatunk egy olyat, amit imádni fogsz.
Sztárok
A londoni, a milánói és a New York-i mellett a párizsi fashion week az egyik legjelentősebb esemény a divatvilágban, ahonnan természetesen a gyönyörű Palvin Barbi sem hiányozhat soha.