Vita alakult ki a Nyerő páros szereplői között, meg is ütötték egymást

Hujber Ferenc új életet kezdett, de nem tagadta meg a sötét múltját. A Nyerő páros sztárja bevallotta, hogy volt olyan is, amikor megütötték egymást a párjával.

A Valami Amerika színésze kezdte, majd Krisztina folytatta

Hujber Ferencet nem kell bemutatni senkinek, aki a Valami Amerika filmekkel robbant be igazán anno, de rengeteg sorozat és színházi szerep kötődik a nevéhez.

A színész Londonban élve ismerkedett meg Szőke Krisztinával, aki 19 évvel fiatalabb nála és megismerkedésük után egy évvel, 2018-ban hagyta abba a felnőttfilmes munkát. Ezt a lány sosem tagadta, és nem is fogja.

Azóta boldogan élnek együtt, összeházasodtak, és a kisfiuk, Regő már 3 éves. Ahogyan tudják a rajongók, Hujberék a Nyerő páros című műsort is bevállalták. A galériánkban megmutatjuk, hogy azért nem volt mindig ilyen kiegyensúlyozott a kapcsolatuk.

Hujber Ferenc nemrég ünnepelte az 50. születésnapját. Ha valakivel, hát vele igazán sok minden történt az élete során.
Kattints a további képekért!

Hujber Ferenc rengeteg mindenben megnyílt az utóbbi időben. Hamarosan a párjával fognak feltűnni az RTL egyik népszerű műsorában.

Leadfotó: RTL

Oldalak

Video Bemutatjuk a 2024-es Inspiráló Nők Díj jelölőbizottságát
Egészség
Azt már eddig is jól tudtuk, hogy abszolút nem mindegy, milyen pózban alszunk el. Az orvosok szerint azonban van egy, ami rettentően ártalmas.
Sztárok
Nem kérdés, hogy A remény rabjai valóban a világ egyik legjobb filmje. Azonban mit szóltál volna, ha Stephen King történetében egészen más játssza a főszerepet?
Utazás
Rengeteg ember használja már a Google Térképét, ahol azt is meg szoktuk nézni, hogy egy étteremre, vagy egy szállásra milyen értékeléseket adnak mások. Azonban mi történik, ha csőbe húznak minket?