Inkább vedd le: Egy légiutas-kísérő elárulta, hogy milyen ruhadarabok viselése miatt tilthatják meg, hogy felszállj a repülőgépre

A repüléshez történő öltözet kiválasztása trükkös lehet, különösen, ha figyelembe vesszük az olyan tényezőket, mint a kényelem, a stílus, valamint azt, hogy a választott ruhadarab esetleg megakadályozhatja-e a beszállást.

Jobb, ha elkerülöd ezeket a ruhadarabokat

A közelmúltban néhány utastól azért tagadták meg, hogy felszálljanak a repülőgépre, mert az öltözetük nem felelt meg az előírásoknak. Bár a túlzottan lenge öltözet gyakran vezet ahhoz, hogy a légitársaság személyzete megtilthatja az utazóknak, hogy felszálljanak a fedélzetre, a 33 éven át légiutas-kísérőként dolgozó Mary Jo Manzanares további okokat is ismertetett. Elmondta, hogy például egy ártalmatlannak tűnő beszólás vagy egy pólón lévő felirat akár vitákat is kiválthat az utasok között. „A legfontosabb az, hogy a légiutas-kísérők a problémákat még a földön megoldják, és biztosítsák, hogy fent a levegőben ne legyen semmilyen agresszió. - mondta Manzanares.

Kattints a galériára, ahol kiderül, hogy milyen ruhadarabok viselése miatt tilthatják meg a légiutas-kísérők az utasoknak, hogy felszálljanak a repülőgépre:

A légiutas-kísérőknek jogukban áll megakadályozni az utas fedélzetre lépését és ezt gyakran meg is teszik olyanok esetében, akik nem úgy vannak öltözve, ahogy ők azt elfogadhatónak tartanák. "Ide tartoznak például a káromkodást vagy sértő logót tartalmazó pólók, amelyeket rendszeresen megkérünk az utasoktól, hogy takarjanak el vagy vegyenek le, mielőtt felszállnának a gépre.” - folytatja Manzanares.
Kattints a további képekért!

Lead kép: 123rf, forrás: The Sun

Oldalak

Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Sztárok
Nicole Kidman lánya, a 16 esztendős Sunday Rose komoly mérföldkőhöz érkezett, a napokban ugyanis a párizsi divathét kifutóján lejtett végig, nem kis ámulatot okozva.
Fashion&Beauty
Taylor Swift új kedvenc rúzsárnyalata egy igazi Jolly Joker, ráadásul az énekesnő sminkese is úgy gondolja, hogy kiváló választás a szezonra.
Fashion&Beauty
Ez a hónap a dögös, letisztult, ugyanakkor elegáns árnyalatoknak kedvez, amelyért minden stílusos nő rajongani fog.