Angelina Jolie ruhájától elakad a szavunk: gyönyörű szettben lopta el a show-t

Angelina Jolie-nak sosem kellett a szomszédba mennie divattippekért, hiszen ő maga testesíti meg a követendő stílust és ízlésességet, amiről a 62. New York-i Filmfesztiválon is mindenki megbizonyosodhatott.

Szerény, mégis felejthetetlen darab

Vannak olyan világsztárok, akikről mindenki tudja, hogy feltűnő, extravagáns és merész outfitekben hívják fel magukra a figyelmet a nyilvános eseményeken – ilyen például Emily Ratajkowski, Kim Kardashian, Rihanna és Jennifer Lopez, de ide sorolható még Zendaya is, aki főként az amúgy is vakmerő szettekről híres MET-gálákon szokott nagy meglepetést okozni. Ezzel szemben más hírességek pedig egészen más stílust szeretnek képviselni, és a vörös szőnyegre inkább visszafogott, kevésbé szemet szúró, klasszikus darabokat választanak maguknak – gondoljunk csak Dakota Johnsonra, Margot Robbie-ra, Jennifer Lawrence-re vagy Emily Bluntra, akikről nehéz lenne elképzelni, hogy egy vadító pucérruhában lépnek a fotósok elé. Ugyanez igaz Angelina Jolie-ra is, aki a letisztult öltözködés földi megtestesítője, lényéből pedig csak úgy árad a hamisítatlan elegancia. Legutóbbi szereplése során sem okozott csalódást, ugyanis egy csodaszép, hófehér ruhát választott magának, ami bár egyszerű volt, mégis emlékezetes; galériánkban megmutatjuk!

A Maria című film a legendás opera-énekesnő, Maria Callas életének utolsó éveit mutatja be, méghozzá Angelina Jolie főszereplésével.
Kattints a további képekért!

Hangulatos őszi outfitben fotózták a közelmúltban Angelina Jolie-t, aki ezúttal is bebizonyította, hogy remek érzékkel választ magának szezonális darabokat.

Leadfotó: Vittorio Zunino Celotto/Getty Images

Forrás: Daily Mail

Oldalak

Video Inspiráló Nők Díj 2024 - Szavazz te is a kedvencedre!
Egészség
Természetesen mind a két nemnél előfordulhat alvászavar, de most érdekes kutatás látott napvilágot, hogy kik alszanak többet, illetve kevesebbet.
Sztárok
Kamilla fia, Tom Parker Bowles új könyvében betekintést enged a királyné, valamint a jelenlegi uralkodó, III. Károly napi rutinjába, illetve abba, milyen étrendet követ a házaspár.
Lifestyle
A Szűz megismerkedhet valakivel, aki nagy hatással lesz rá. Íme az októberi szerelmi horoszkóp.