Sztárok

Ez a kislány volt a Titanic legnépszerűbb mellékszereplője: fogadjunk, hogy nem ismernél rá 27 év elteltével - Fotók

Alexandrea Owens-Sarno James Cameron monumentális katasztrófafilmjében, az 1997-es Titanicban, bájos gyerekszereplőként tett szert világhírnévre: ő alakította azt a kislányt, akit még Jack Dawson is megtáncoltatott egy ír partin, amit a luxusgőzös fedélközi utasai hoztak tető alá.

Minden egyes jelenet a retinánkba égett

James Cameron grandiózus katasztrófafilmje, az 1997-es Titanic a mai napig impozáns rajongótáborral rendelkezik, és mindez korántsem csak annak köszönhető, hogy az ezredforduló talán legdrágább és legnagyobb bevételt termelő hollywoodi blockbustere azóta több ízben is visszatért a mozikba. A nem csillapodó kultusz elsődleges - és legfontosabb - oka abban keresendő, hogy Cameron a 20. század egyik legérdekesebb mítoszát dolgozta fel újra, a mindenki által jól ismert tragédia köré pedig egyszerű, de jól működő romantikus történetet szőtt, hogy aztán ezt az izgalmas elegyet lélegzetelállító látványvilágba csomagolja. Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a Titanic minden egyes jelenete hamisítatlan klasszikussá nemesedett, így aztán nem csoda, ha még a nyúlfarknyi epizódokban feltűnő színészek is megmaradtak a nézők emlékezetében. Közéjük tartozik a film bemutatója idején mindössze kilenc esztendős Alexandrea Owens-Sarno is, aki a Titanic egyik legifjabb utasát alakította.

A kultikus sikerfilmben Alexandrea Owens-Sarno alakította az ifjú Cora szerepét, akit a Leonardo DiCaprio által alakított férfi főszereplő, Jack Dawson megtáncoltat azon az ír partin, amit a luxusgőzös fedélközi utasai hoztak tető alá.
Kattints a további képekért!

Kate Winslet szívéhez nagyon közel áll a Titanic és a filmben alakított szerepe, nemrég pedig megosztott a nagyérdeművel egy kedves történetet a produkció kapcsán.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Bemutatjuk a 2024-es Inspiráló Nők Díj jelölőbizottságát
Sztárok
Lifestyle
Ragyogó halloweeni képjátékkal kedveskedünk azoknak, akik már most tűkön ülve várják az őszi szezon talán legnépszerűbb ünnepét.
Egészség
Karasi Dániel olyan témát hozott be ismét a köztudatba, amiről nagyon nehéz beszélni, és a többség kerüli. Azonban sokaknál eljön egy pont, amikor meg akarnak ismerkedni a halál gondolatával.
Utazás
Nyugtalanító közleménnyel jelentkezett az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.