Sztárok

Amal Clooney felvette a világ leggyönyörűbb fekete estélyijét: mindenkinek leesett tőle az álla

Bár George Clooney feleségétől már megszoktuk, hogy rendre elkápráztatja az embereket szépségével és stílusával, a minap egy olyan fekete ruhakölteményre esett a a sztárügyvéd választása, amely tényleg telitalálat volt.

Behódolt a végzet asszonya-stílusnak

Amal Clooney kétségtelenül az egyik legszebb nő a világon, nem véletlen, hogy sokan irigykednek férjére, a világsztár George-ra, hiszen a filmcsillag nem is választhatott volna ennél tökéletesebb feleséget. Amal genetikai adottságainak köszönheti csinos külsejét, viszont emellett a divathoz is ért: stílusa kifogástalan, éppen ezért a ruhatárát bizony sok nő elfogadná, hiszen az ügyvédnő sosem okoz csalódást, már ami az öltözködését illeti. A minap Amal férje társaságában, New Yorkban ragyogott, amkor is a pár tiszteletét tette saját kezdeményezésüknek rendezvényén, a harmadik Albies-gálán, ahol rengeteg hírességgel együtt a bátor egyéneket és csoportokat ünnepelték a világ minden tájáról, akik nagy személyes kockázatot vállalva az igazságért való harcnak szentelték az életüket. Galériánkban mutatjuk, milyen elragadó ruhát öltött magára Amal az esemény alkalmából, és hogyan festett benne a vörös szőnyegen!

Ahol csak megjelenik, Amal rendre nagy feltűnést kelt elbűvölő stílusával és szettjeivel: 81. Velencei Filmfesztiválra érkezve például ebben az élénksárga nyári ruhába ragyogott férje oldalán, de nemrégiben egy kezeslábasban is igencsak csinosan festett.
Kattints a további képekért!

A jordán királyné négy gyermeke közül a két lány, Iman és Salma is a minap ünnepelték születésnapjukat: előbbi 28, míg utóbbi 24 éves lett, és lassan utolérik édesanyjukat, már ami szépségüket illeti.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Bemutatjuk a 2024-es Inspiráló Nők Díj jelölőbizottságát