Tudtad? Akár négyszer olyan gyorsan leadhatod a súlyfelesleget, ha ezt az italt fogyasztod

Heti szinten több ezer felesleges kalóriától szabadulhatsz meg, ha erre váltasz.

A folyadékok ereje

Az emberek gyakran keresnek bonyolult diétákat és fogyókúrás módszereket, miközben sokszor a legegyszerűbb megoldások képesek a legnagyobb változást hozni. Ilyenek például a folyadékok, amelyekről sokan elfeledkeznek, pedig rendkívül fontos szerepet játszanak a fogyásban és az egészséges életmódban. Nem csupán a szomjat oltják, de hatékony eszközök lehetnek a kilók leadásának is – akár megnégyszerezhetik a fogyás mértékét. Egyetlen egyszerű változtatással, például azzal, hogy az üdítők helyett ezt választunk, jelentős pozitív hatásokat érhetünk el mind a fogyás, mind az általános egészségi állapotunk szempontjából. Na de miről is van szó pontosan? A galériából kiderül!

A víz az egyetlen olyan ital, amely teljesen kalóriamentes. Miközben hidratálja a testet, nem tartalmaz olyan cukrokat és kalóriákat, mint a legtöbb üdítőital. Ha rendszeresen vizet iszunk, nem terheljük extra kalóriákkal a szervezetünket, ami segíthet a kalóriabevitel csökkentésében, és ezáltal hozzájárulhat a fogyáshoz. Egyes kutatások kimutatták, hogy hideg víz fogyasztása akár 30%-kal is fokozhatja az anyagcserét egy rövid időre, hiszen a szervezet energiát használ fel a víz felmelegítésére. A gyorsabb anyagcsere több elégetett kalóriát eredményez, ami hosszú távon segíthet a fogyásban. Gyakran előfordul az is, hogy a szomjúságot éhségként értelmezzük, és emiatt feleslegesen eszünk. Ha elegendő vizet iszunk, csökkenthetjük az ilyen "áléhség" rohamokat. Egy pohár víz elfogyasztása étkezés előtt csökkentheti az étvágyat, így kevesebb kalóriát fogyasztunk.
Kattints a további képekért!

Gondoltad volna, hogy egyetlen összetevőtől turbó üzemmódba kapcsol majd az anyagcseréd, ezáltal beindul a fogyás is? Nos, talán hihetetlennek tűnik, pedig igaz!

Leadfotó: 123RF

PSY Blog

Oldalak

Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Home&Design
Ahogy a természet lassan felölti gazdag őszi ruháját, egyre nagyobb vágyat érzünk, hogy otthonunkat is átjárja a változás szele.
Lifestyle
Ezzel a módszerrel a krizantémjaid nemcsak hogy tovább maradnak frissek és élettel teliek, de még a legszürkébb őszi napokon is ragyogni fognak a kertedben.
Lifestyle
Megfelelő előkészülettel ez egy remek lehetőség arra, hogy megmutasd, mennyire önreflexív és fejlődőképes vagy.