Lenny Kravitz lánya olyan pucérruhában jelent meg a vörös szőnyegen, hogy mindenkinek leesett az álla

Zoe Kravitz ismét nem szégyenlősködött, és szinte minden báját közszemlére tette Párizsban.

Újradefiniálta a pucérruha fogalmát

Mint ahogyan arról Eva Longoria kapcsán a minap mi is beszámoltunk, hétfőn elstartolt a Párizsi Divathét: egy ruhatervezői divatbemutató-sorozatról van szó, a nagyszabású eseményt pedig a L’Oreal Walk Your Worth névre keresztelt rendezvénnyel nyitották meg a szervezők. Nos, azóta az Yves Saint Laurent divatbemutatójára is sor került, ahol olyan nagy sztárok tették tiszteletüket, mint Nicole Richie, Justin Theroux, Rami Malek vagy épp Gwyneth Paltrow. Lenny Kravitz lánya, Zoe társaságában érkezett a show-ra: utóbbi természetesen egy YSL darabban tündökölt a „vörös” szőnyegen, méghozzá egy olyan pucérruhában, amely szinte semmit sem takart, így a 35 éves színész-énekesnő majdhogynem teljesen közszemlére tette tökéletes idomait. Galériánkban mutatjuk a merész ruhakölteményt!

Gwyneth Paltrow egy szürke nadrágkosztümben érkezett a bemutatóra: megjelenésében ezúttal sokak szerint nem volt semmi extra vagy épp említésre méltó, a színésznő a letisztult eleganciát képviselte.
Kattints a további képekért!

A Született feleségek egykori sztárja mindenkit megbabonázott merész, kivágott ruhájában a kifutón.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Inspiráló Nők Díj 2024 - Szavazz te is a kedvencedre!
Lifestyle
Az egész világháló beleremegett, amikor két héttel ezelőtt a Linkin Park bejelentette, hogy új énekesnőjükkel és dobosukkal visszatértek a zenei vérkeringésbe. A kultikus banda azóta nem csupán a...
Lifestyle
Öt, önmagát az interneten Brad Pittnek hazudó szélhámos csalt ki 128 millió forintot két női áldozattól - számolt be róla a The Guardian.
Lifestyle
Fontos figyelmeztetést intézett a lakossághoz a Nemzeti Népegészségügyi Központ.