Lifestyle

Gyönyörűvé válik a frizurád, ha gyakran eszel ezekből az ételekből - Hosszú és dús lesz a hajad tőlük

Ha a hajszálaid állapota romlik, és szeretnéd természetes úton erősíteni őket, érdemes olyan ételeket választani, amelyekben megtalálhatók a tincsek egészségéhez szükséges vitaminok, illetve ásványi anyagok.

Így veheted fel a harcot a fakó, fénytelen hajjal szemben

Minden nő selymes, egészséges frizurára vágyik, sajnos azonban a genetika, az életkor, a környezeti hatások, az esetleges betegségek, továbbá a mindennapos stressz gyakran megnehezíti a haj növekedését, emellett kockára teheti tincseink egészségét. Bár ezeket a tényezőket nem mindig tudjuk befolyásolni, táplálkozásunkkal sokat tehetünk azért, hogy hajkoronánk dús és fényes legyen, egy megfelelő étrend kialakításával ugyanis támogathatjuk a hajhagymákat. Kíváncsi vagy, mely élelmiszerek segíthetnek elérni a kívánt eredményt? Olvass tovább a galériánkban!

Az édesburgonyában található béta-karotin egy olyan értékes tápanyag, amelyet szervezetünk A-vitaminná alakít át, melynek kulcsfontosságú szerepe van a hajunk egészségében, hiszen nemcsak a fejbőrünk olajtermelését szabályozza, hanem a hajszálak növekedését is támogatja.
Kattints a további képekért!

A kivi magas vitamintartalmának köszönhetően számos egészségügyi előnyéről ismert, ezért gyakran használják tápláló ételekben és turmixokban. De gondoltad volna, hogy ez a frissítő gyümölcs segít a hajnövekedés fokozásában, a hajhullás csökkentésében és az őszülés lassításában is?

Leadfotó: 123rf

Forrás: Healthline

Oldalak

Video Bemutatjuk a 2024-es Inspiráló Nők Díj jelölőbizottságát