Sztárok

Egy nő arra kérte Károly királyt, hogy ölelje át: senki nem hitte volna, hogy így fog reagálni a meglepett uralkodó - Videó

A 75 esztendős uralkodó a Buckingham-palotában találkozott az új-zélandi Black Ferns női rögbicsapat tagjaival. Az egyik sportoló különös kéréssel fordult III. Károlyhoz, aki talán még ennél is meghökkentőbb módon reagált.

Már felkészült a szélsőséges helyzetekre

III. Károly brit királynak olykor-olykor váratlan helyzetekre is fel kell készülnie nyilvános tevékenysége során. A 75 esztendős uralkodó hozzászokott már ahhoz, hogy személyes jelenléte olykor szélsőséges cselekményekre sarkallja az átlagembereket: csaknem két évvel ezelőtt, uralkodása első időszakában például előfordult, hogy - nejével, Kamilla királynéval együtt - tojással dobálták meg, igaz, a kedves, szívmelengető gesztusokból, megjegyzésekből, kérésekből általában jóval többet kap. A király nemrégiben az új-zélandi Black Ferns női rögbicsapat tagjaival találkozott a Buckingham-palotában. A közvetlen, oldott hangulatú csevej közben az egyik sportolónő különös kérést intézett az uralkodóhoz, aki még különösebb módon reagált - írja a hellomagazine.com. Lapozz tovább, a cikk a galériában folytatódik!

A szóban forgó hölgy egyszer csak megkérdezte Károly királytól, hogy megölelheti-e, mire az uralkodó: "Egy ölelés? Miért ne?"
Kattints a további képekért!

Katalin hercegné legkedvesebb hobbija nem tartozik apósa, III. Károly kedvencei közé, sőt a király annyira „lehetetlennek” találja ezt a tevékenységet, hogy már rég nem is próbálkozik vele.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
Lifestyle
A Halak életébe újra felbukkan egy régi nagy szerelme. Hétvégi szerelmi horoszkóp!
Home&Design
Különleges megoldás került elő Ryan Gosling és Eva Mendes konyhájából, amit a szemfüles rajongók szúrtak ki.
Egészség
Sokan nem is tudják, hogy mennyire fontos a D vitamin a szervezet számára. Azonban miért kell szednünk ebben az időszakban?