Borbás Marcsi első étele vérfagyasztóan pocsék lett, és ezt ő sem tagadja

Ma már a többség szívesen keresi fel Borbás Marcsi receptjeit, aki ikonikus jelenséggé vált a gasztronómiai életben Magyarországon, de ez nem volt mindig így.
Borbás Marcsi visszaemlékezett, milyen ételt készített először
Borbás Marcsi igazi veterán a televíziózásban, mivel a kilencvenes évek elején kezdte televíziós karrierjét. Családja javaslatára jelentkezett a Magyar Televízió szerkesztő-riporter és műsorvezető képző iskolájába 1994-ben.
A Gasztroangyal című műsorával vált igazán ismertté a konyhaművészeti világban. A műsor célja az volt, hogy bemutassa Magyarország különböző tájegységeinek gasztronómiai hagyományait és helyi alapanyagait. Marcsi a műsorban nemcsak recepteket osztott meg, hanem történeteket is mesélt az ételek mögött álló emberekről és kultúrákról.
Ma már ő tanít minket, hogy kellene profin, mégis rusztikusan belevágni a főzésbe. A galériánkban megmutatjuk, hogy mi volt Borbás Marcsi első kulináris élménye!
Borbás Marcsi is ott van a legfelkapottabb hírességek között. Rengetegen imádják, de a magánéletét sosem szereti kiteregetni.
Leadfotó: 123RF
Oldalak
