Will Smith lányánál nincs vagányabb: Willow már 23 évesen igazi divatikon, stílusával maga mögé utasít mindenkit

Will Smith és Jada Pinkett egy szem lánya, Willow már 23 éves, extravagáns megjelenésével pedig rendre felhívja magára a figyelmet, ugyanis korántsem követi, hanem éppenséggel diktálja a divatot.

Nem riad vissza a merész megjelenéstől

Will Smith és Jada Pinkett Smith a kilencvenes évek végén ismerkedtek meg, amikor az akkor még csak feltörekvő színésznő a Kaliforniába jöttem női főszerepére jelentkezett. A találkozásból hamar szerelem szövődött, ők pedig nem sokáig haboztak a következő lépéssel: 1997-ben oltár elé álltak és kimondták egymásnak a boldogító igent. Kapcsolatuk hosszú évekig kiegyensúlyozott volt, ám tavaly októberben a színész bevallotta, hogy feleségével 2016 óta nem élnek egy fedél alatt, ugyanis hiába próbálkoztak, nem tudták megoldani a házasságukat érintő problémákat. Ennek ellenére még mindig nagyon szeretik egymást és továbbra is egy családként működnek gyermekeikkel, akik mostanra sikeres felnőttekké cseperedtek – Willow például kiváló divatérzékével kápráztatja el a világot, amiről a közösségi oldalán is gyakran tesz tanúbizonyságot. Galériánkban megmutatjuk, milyen vagány nővé érett:

Will Smith és Jada Pinkett Smith frigyéből két gyermek született: Jaden 1998-ban, Willow pedig 2000-ben látta meg a napvilágot.
Kattints a további képekért!

Will Smith felesége, Jada Pinkett Smith nem várt dologról rántotta le a leplet házasságukkal kapcsolatban egy interjú során. Azt már korábban is elárulták, hogy nyitott kapcsolatban élnek, ezúttal viszont kiderült, hogy Will már évek óta el is költözött feleségétől.

Leadfotó: Paul Morigi/WireImage/Getty Images

Forrás: Facts.net

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
Árpa Attila rosszullétet színlelve Az Árulók forgatásán kérte meg Alexandra kezét, és bár voltak hullámvölgyeik, most őrülten boldogok együtt.
Lifestyle
Most nagyon sokáig ingyen telefonálhatsz, vagy díjmentesen bővítheted az adatkeretedet. Megmutatjuk, hogyan tudod bekapcsolni!
Utazás
Előfordult már, hogy hiba csúszott a MÁV jegyértékesítési rendszerébe, de most ezért néhányan duplán fizethettek.