Meghan nem kért abból, amiből Diana és Katalin: a hercegné nem volt hajlandó néhai anyósa és sógornője nyomdokaiba lépni

Harry felesége sok mindenben különbözik a néhai Dianától és Katalintól, ám volt egy olyan dolog, amit senki sem gondolt volna, hogy másképp tesz majd, mint anyósa és sógornője.

Más utat választott

Kezdetben, amikor Meghan a királyi család tagja lett, a nép rajongott érte: szinte mindenki imádta a gyönyörű hercegnét, aki úgy tűnt, hogy jó hatással van Harryre, és végre lenyugtatta az addig vadóc herceget, aki megkomolyodott szerelme mellett. Ám idővel, ahogyan az emberek - na meg persze a királyi család tagjai - megismerték az egykori színésznő valódi énjét, már nem kértek belőle. Sokaknak nem volt ínyére, hogy Meghan állandóan a reflektorfénybe vágyott, ahogyan az sem, hogy Harryt állítólag ő fordította saját családja ellen. Markle egy időben Katalint és Dianát is próbálta másolni annak érdekében, hogy hasonló népszerűségre tegyen szert, mint ők: úgy öltözködött és viselkedett, mint a két hercegné, de ezzel sem sikerült szimpátiát kivívnia az emberek körében. Volt azonban egy kulcsfontosságú pillanat, amikor Meghan azt mondta, nem kér abból, amiből Diana és Katalin: nem lépett a nyomdokaikba, hanem úgy döntött, hogy épp az ellenkezőjét csinálja, mint anyósa és sógornője, ezen pedig bizony sokan meglepődtek. Galériánkban olvashatod a részleteket!

Ahogyan a Mirror is írja, Meghan sosem félt attól, hogy használja a hangját, és a számára fontosnak vélt ügyekben állást foglaljon, még akkor is, ha ez a királyi családnak nem tetszett. Ám hercegnéként ezt nem tehette úgy meg, mint annak idején, amikor egyszerű színésznő volt: politikai ügyekben például tilos volt felszólalnia a família szabályai miatt.
Kattints a további képekért!

Meghan Markle és Harry herceg nemrég négynapos körúton jártak Kolumbiában. Rengeteg fotó és videó készült a párról, és a szemfüles rajongók kiszúrhatták, ahogy Meghan Diana hercegné előtt tisztelgett.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Sztárok
Árpa Attila rosszullétet színlelve Az Árulók forgatásán kérte meg Alexandra kezét, és bár voltak hullámvölgyeik, most őrülten boldogok együtt.
Lifestyle
Most nagyon sokáig ingyen telefonálhatsz, vagy díjmentesen bővítheted az adatkeretedet. Megmutatjuk, hogyan tudod bekapcsolni!
Utazás
Előfordult már, hogy hiba csúszott a MÁV jegyértékesítési rendszerébe, de most ezért néhányan duplán fizethettek.