Nem csak a kánikula miatt jó meztelenül aludni, de még a fogyás is beindul

Eddig féltél a meztelenül alvástól? Pedig ha meglátod, milyen pozitív hatásai vannak, akkor alig fogod várni, hogy megszabadulj a ruháidtól.

Ha van párod, akkor még az összebújásban is segíthet

Bár már a meteorológiai nyár végéhez közeledünk, újabb kánikula veszi kezdetét, amely igencsak tartósnak bizonyul, mindössze a jövő hét elején nyugaton mérséklődhet átmenetileg pár fokkal a hőség.

A meztelenül alvás népszerűsége az utóbbi évtizedekben nőtt meg, de az is benne van a pakliban, hogy egyre fullasztóbbak az éjszakák. Ráadásul az alváskutatások és az egészségügyi tanulmányok egyre több előnyt sorakoztatnak fel mellette.

Ha elolvasod a galériánkban, mik várnak a testedre, akkor alig fogod várni, hogy megszabadulj estére a ruháidtól!

A meztelenül alvás egyik legnagyobb előnye, hogy segít szabályozni a testhőmérsékletet. Az alvás során a testhőmérséklet természetesen csökken, és ha túl meleg van, az megnehezítheti az elalvást és az alvás minőségét is ronthatja.
Kattints a további képekért!

Te is nehezen tudsz elaludni? Egy egyetem kutatói most rájöttek a titok nyitjára, amit valószínűleg te is be fogsz vetni.

Leadfotó: 123RF

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
Még augusztusban született meg Hailey és Justin Bieber első gyermeke. Nagy kérdés, hogy milyen apuka lesz majd a világsztárból, aki egykor a tinik bálványa volt.
Sztárok
Meryl Streep közelmúltbeli outfitje kétségtelenül az Emmy-gála történetének egyik leggyönyörűbb szerelése volt, amire jó ideig biztosan emlékezni fogunk még.
Sztárok
Az amerikai marketinges lány kalandjai ezúttal Rómában folytatódnak, de az biztos, hogy Párizst sem hagyja végleg magára.