Azonnal töröld ezeket az appokat a mobilodról: ellophatják a pénzed a hackerek, ha mégsem teszel így

Ha nem szeretnéd, hogy a csalók pénzt lopjanak tőled, akkor nyaralás után mindenképp alaposan nézd át a telefonodat, ugyanis a hackerek egyes alkalmazások segítségével könnyen kifoszthatják a bankszámlád.

A techguru tanácsai

A kiberbűnözés egyre nagyobb méreteket ölt a mai világban, éppen ezért érdemes odafigyelni arra, milyen adatokat adunk meg a különböző internetes felületeken, valamint egyes applikációk letöltésekor, ugyanis könnyen a hackerek áldozatává válhatunk mobilunkon keresztül. Sam Crafword technológiai szakértő mindenkit óva int: a guru szerint az emberek többsége rengeteg alkalmazást tölt le a nyaralás alatt, az utazásból hazatérve azonban érdemes szelektálni ezek között, és rendbe tenni digitális terünket – minél kevesebb app van a telefonunkon, annál kisebb a valószínűsége annak, hogy egy hacker ellopja személyes adatainkat vagy épp a pénzünket. Pont ezért ha már nincs szükségünk egy alkalmazásra, azt mindenképp töröljük le mobilunkról – hogy melyekre kell különösen odafigyelni, és azonnal eltávolítani a telefonról, azt galériánkból megtudhatod!

Crawford szerint a legveszélyesebb appok azok, amelyeket jellemzően egy külföldi nyaralás során használunk, hazatérve azonban már nincs rájuk szükségünk, hiszen csak a helyet foglalják telefonunkon, plusz a hackerek miatt is igencsak veszélyesnek minősülnek.
Kattints a további képekért!

Brian Niccol igazi gigafizetést kap, de ehhez 1600 kilométert kell ingáznia. Persze ezt egy különleges magángépen teheti meg.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
Elindult a TV2 sikerműsorának ötödik évada, visszatért a Dancing with the Stars, amiben Vomberg Frigyes partnere a mindig örök fiatal Südi Iringó lett!
Sztárok
Bár nincsenek megerősített források arra vonatkozóan, hogy ez a bizonyos mondat valóban elhangzott volna Meghan szájából, az biztos, hogy a hercegné eleinte nem igazán értette a királyi feladatok...
Sztárok
ATB rajongói egy nagyon jó, de egyben egy rendkívül szomorú hírt is kaptak. A trance zene egyik úttörője megtette a nagy bejelentést.