Sydney Sweeney felvette a szezon legdögösebb lábbelijét: minden stílusos nő ezt fogja hordani idén ősszel

Már alig várjuk, hogy a divatos nyári szandálokat, őszi, dögös csizmákra cseréljük!

Minden stílusos nő imádja

Sydney Sweeney már előre tekint az őszre, és ki hibáztathatná őt? Mindannyian szeretjük a nyarat, a napsütést és a hosszú, fényes éjszakákat, de van egy divatos darab, aminek viselését már kezdjük hiányolni. Ez pedig nem más, mint a combcsizma, amely a leghétköznapibb összeállításokat is egy pillanat alatt feldobja és elegánssá varázsolja. A levelek ropogása a lábunk alatt, az egyedülálló frissesség a levegőben és egy sütőtökös latte a kezünkben. Az "Eufória" és az "Imádlak utálni" színésznőjének legújabb megjelenése óta nem csoda, hogy sokan az ősz után kezdünk sóvárogni. Sydney Sweeney egy combig érő, blokk sarkú csizmát választott, amely már biztosan a 2024-es ősz egyik legdivatosabb darabja lesz. A stílusos csizma a Chloé aktuális őszi/téli kollekciójából származik - amelyet a francia divatmárka új kreatív igazgatója, Chemena Kamali tervezett, de természetesen a Gucci, a Fendi és a többi nagy divatház kifutóján is láthattunk térd fölé érő csizmákat.

Ha kíváncsi vagy rá, hogy a gyönyörű színésznő mivel kombinálta combcsizmáját, és milyen ruhadarabokkal párosíthatod még idén ősszel, akkor kattints a galériára:

Sydney Sweeney egy krémszínű chiffon ruhával és egy bézs gombos bőrdzsekivel párosította fekete combcsizmáját. Elegáns, bohém stílusát egy barna bőr shopper táska teszi teljessé.
Kattints a további képekért!

Lead kép: Getty Images, forrás: Glamour UK

Oldalak

Video Így ünnepelte 2024-ben az Inspiráló Nőket a Femcafe
Sztárok
Elindult a TV2 sikerműsorának ötödik évada, visszatért a Dancing with the Stars, amiben Vomberg Frigyes partnere a mindig örök fiatal Südi Iringó lett!
Sztárok
Bár nincsenek megerősített források arra vonatkozóan, hogy ez a bizonyos mondat valóban elhangzott volna Meghan szájából, az biztos, hogy a hercegné eleinte nem igazán értette a királyi feladatok...
Sztárok
ATB rajongói egy nagyon jó, de egyben egy rendkívül szomorú hírt is kaptak. A trance zene egyik úttörője megtette a nagy bejelentést.