Botrányos darabban ment férjhez Grace Kelly gyönyörű lánya: Stefánia minden protokollt megszegett menyasszonyi ruhájával

Stefánia monacói hercegnő 1995-ben, egy igencsak különös esküvői ruhában mondta ki a boldogító igent akkori szerelmének, Daniel Ducruetnek.

Fittyet hánty a szabályokra

Grace Kelly három gyermekkel ajándékozta meg férjét, III. Rainier monacói herceget: elsőként Karolina, majd Albert, végül pedig 1965-ben Stefánia jött a világra - utóbbi volt tehát a hercegi pár harmadik, egyben utolsó gyermeke és második lánya. A hercegnő leginkább arról vált híressé, hogy mindössze 17 éves volt, amikor egy tragikus autóbalesetben elveszítette édesanyját, ő maga pedig súlyosan megsérült, ugyanis Stefánia ugyanazzal a kocsival utazott, melynek köszönhetően Grace Kelly életét vesztette. Sokáig az is kérdés volt, hogy egyáltalán ki vezette az autót: Stefáina vagy Grace, végül azonban kiderült, hogy a hercegné volt az, aki a gépjármű sofőrje volt a tragédia pillanatában. Kelly vezetés közben kapott agyvérzést: komoly agykárosodást szenvedett, és végül férje kérésére az orvosok kapcsolták le a gépekről a hercegnét. Egy biztos: a trauma megviselte Grace szerelmét, valamint a három gyermeket is, főleg Stefániát, aki tehát anyjával utazott a végzetes napon. Később azonban a hercegnő anyja nélkül is próbálta megtalálni a neki kikövezett utat: tevékenykedett modellként, énekesnőként és fürdőruha-tervezőként is, de saját parfümöt is piacra dobott, amely a Stéphanie nevet viselte. Egy biztos: Stefánia édesanyjához hasonlóan meseszép nő volt fiatalon, így érthető módon a férfiak rajongtak érte. Első házasságával azonban több szempontból is nagy port kavart, de főleg menyasszonyi ruhája volt az, amin kiakadtak az emberek. Galériánkban mutatjuk, milyen különleges és merész darabban ment férjhez Grace Kelly legfiatalabb lány 1995-ben!

Stefánia első férje a saját testőre, Daniel Ducruet volt, akivel 1995-ben fogadtak egymásnak örök hűséget.
Kattints a további képekért!

Bár régebben rengeteg bántás érte a legendás színész legkisebb lányát telt idomai miatt, mára ezek a megjegyzések már kicsit sem érdeklik Oliviát, aki rendre dögös és merész fotókat tölt fel Instagram oldalára.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Home&Design
Anne Hathaway merész és egyedi előszobája bemutatja, hogyan lehet egy tér egyszerre rendezett és kifinomult, mégis élettel teli és személyes. A minimalizmus és a maximalizmus találkozása a 2025-ös év...
Lifestyle
Ezzel az egyszerű, de hatékony módszerrel biztos lehetsz abban, hogy a ragtapaszod hosszabb ideig a helyén marad, és megfelelően védi a sebedet. Próbáld ki, és tapasztald meg a különbséget!
Fashion&Beauty
Ezek a stílusos és elegáns cipők már évek óta hódítanak a divatvilágban, de minden évben visszatérnek, hogy újra megörvendeztessenek minket.