Home&Design

Legyen a lámpád is olyan egyedi, mint amilyen te vagy

A lakásunk berendezése, atmoszférája, hangulata hűen tükröz bennünket, éppen ezért nem szabad szűkmarkúan bánni a saját ötletekkel. Persze egy lakberendező által megálmodott lakásbelső remekül mutat a magazinok lapjain, azonban ki szeretne díszletek között élni?

Ha olyan szerencsés vagy, hogy szakember is segít a lakás kialakításában, akkor se hagyd magad eltéríteni az elképzeléseidtől, és bátran vállald fel önmagad!

A végső simítások

Nőként általában akkor szeretünk belépni a lakás kialakításának folyamatába, amikor a látványtervek, bútorok, textíliák és a végső tervezési lépések következnek. Az Elter Világítás világítástervezéssel is segíti azt, hogy minden szoba tökéletes megvilágítást kapjon. Ez ugyanis rendkívül fontos, mivel ettől függ az, hogy milyen lesz az adott helyiség hangulata.

A lámpák helyének megálmodása

A lámpák különböző világítási szintekbe történő rendezése biztosítja azt, hogy minden helyiségben többféle tevékenységet is lehessen végezni. A központi világítás egyenletes fényt ad, ezt használhatjuk akkor, amikor hazaérkezünk, vagy családi összejövetelt tartunk. A funkcionális fények egy-egy területet világítanak meg, például a konyhapultot főzés közben, a karosszék melletti rész, ha olvasni szeretnénk, vagy a íróasztalt.

A hangulatfényekről sem szabad megfeledkezni, ezeket használhatjuk TV nézése közben, zenehallgatáshoz, egy kellemes esti borozáshoz, vagy kiönthetjük mellette a szívünket a barátnőnknek. A dekorfények pedig igazi nagyágyúk, önálló dekorációs elemek, mivel egy-egy különlegesebb tárgyat, festményt, falrészletet világítanak meg, amivel nagyon különleges hatást tudnak elérni.

Mi van, ha nem találsz megfelelő lámpákat?

Nagyon sokszor előfordul az, hogy nézegeted a webshopok kínálatát, de csak lapozgatsz, lapozgatsz. Ellátogatsz a lámpaboltba, hátha személyesen több szerencséd lesz, és végre megpillantod az igazit, de az áttörés várat magára. Már szinte feladnád, és kompromisszumot kötnél, vagy hallgatnál a barátnődre, aki a fekete csillárt preferálja. Érzed, hogy ez nem a te utad, de nem látod a megoldást.

Az egyedi lámpa azonban megoldást jelent ebben a helyzetben! Ez a konstrukció hagyja, hogy szabadon szárnyalj, és te magad találd ki azt, hogy milyen vonalvezetéssel, és hogyan nézzen ki lakásod lámparendszere.

Az egyedi lámpa előnyei

Az egyedi kialakítást használhatod saját kreativitásod kiéléseképpen, de akár olyan helyzetekben is, amikor a környezeti adottságok késztetnek rá. Ilyen eset, amikor például nincs áramkiállás ott, ahová lámpát akarsz.

Az egyedi lámpák esetében te magad tudod meghatározni azt, hogy milyen legyen a konzol, hány égő legyen rajta, milyenek legyenek a búrák, merre kanyarodjon a vezeték. Többsínes megoldás esetében technikai lámpák mellett akár különleges függesztékek és dekoratív elemek is használhatók.

Ha nem szereted a sablonos megoldásokat, ha szeretnéd megmutatni azt, aki te vagy, akkor az egyedi lámpák lehetőséget adnak arra, hogy teljesen testre szabd a lakásod világítási rendszerét.

Oldalak

Video Így ünnepelte 2024-ben az Inspiráló Nőket a Femcafe
Home&Design
Sztárok
A Palvin család tagjai le sem tagadhatnák, hogy megnyerték a genetikai lottót.
Fashion&Beauty
Ezek a rövid őszi körmök a legdivatosabb árnyalatokat kombinálják a kényelmes hosszúsággal és formákkal.
Sztárok
Susan Boyle az egész világot lenyűgözte hangjával, neve egy éjszaka alatt ismertté vált. Karrierje azóta sem állt meg, itt tart most 15 évvel később.