Jákob Zoltán durván őszinte volt: ez a véleménye a tini lánya udvarlójáról

A Crystal Nails alapítója üzletemberként sínen van, így igyekszik minél többet jótékonykodni, valamint több időt eltölteni a gyerekeivel. Jákob Zoltán nagy nehezen arra is felkészült, hogy após lesz belőle.

A nagyobbik lányával és a párjával utazott el

Jákob Zoltán nem a semmiből lett milliárdos, hanem szépen lassan lépkedett előre. Karrierjét Németországban kezdte, ahol építésvezetőként dolgozott, majd hazatérve megalapította saját vállalkozását, így később az építőiparban és ingatlanfejlesztésben is sikereket ért el.

Majd jött a Crystal Nails projekt, amellyel műköröm-alapanyagok gyártásába és forgalmazásába vágott bele, amely világmárkává nőtte ki magát.

Sokan nem tudják, de Jákob Zoltánnak három gyereke van. Mivel az üzleti élet halad előre, így igyekszik minél több időt velük tölteni. A galériánkban megmutatjuk, mit gondolt arról, amikor megjelentek a lánya udvarlói!

Jákob Zoltán már korábban is elmondta, hogy abszolút nem akarja elkényeztetni a gyerekeit, ha szeretnének valamit, azért bizony meg kell dolgozniuk. Azt persze nem tagadja, hogy szerencsések, hogy tehetős családba születtek.
Kattints a további képekért!

Jákob Zoltán ismét jótékonykodott, és rengeteg embernek szerzett örömet az utóbbi napokban. Az egyik hölgy taktikázhatott is volna, de a biztosra ment.

Leadfotó: TV2

Oldalak

Video Így ünnepelte 2024-ben az Inspiráló Nőket a Femcafe
Lifestyle
Elég bizarr szituációt szült egy esküvő, amikor az egyik anyuka a fia exét hívta meg a gyereke esküvőjére. Persze tudta nagyon jól, hogy mit csinál.
Fashion&Beauty
A frufru lenövesztése türelmet igényel, de ezekkel a technikákkal sokkal könnyebbé teheted ezt az időszakot. A megfelelő stílusok és hajápolási termékek segítségével minden nap jól érezheted magad,...