Hát ezért találkozgat titokban Hosszú Katinka és Németh Kristóf

Hosszú Katinka főleg az olimpiával van elfoglalva, míg Németh Kristóf a Sztárboxra készül. Azonban akkor mi köti össze őket?

Németh Kristóf ezt már kikotyogta, nem tudja visszaszívni

Bár Hosszú Katinka nem jutott ki a párizsi olimpiára, de bátran kijelenthetjük, hogy mindent elért, amit csak lehetett. A háromszoros olimpiai, kilencszeres világ- és tizenötszörös Európa-bajnok magyar úszónő már az Eurosportot segíti szakértőként.

Nem rettent meg attól sem, hogy közben kritikát fogalmazzon meg a Magyar Úszó Szövetséggel szemben. A nyílt levelében azt követeli a teljes vezetőségtől, hogy mondjanak le, amiért galád módon elbántak Milák Kirstóffal.

Közben az egyik keresztnévrokon, Német Kristóf is nagy dologra, nevezetesen a Sztárboxra készül teljes erőbedobással. A galériánkban megmutatjuk, hogy került bele a képbe Hosszú Katinka!

Nem olyan rég nagyot robbant a hír, hogy Pápai Joci visszalép a Sztárboxtól a vállproblémái miatt. Gyógytornára kell járnia és műtét is vár rá, így ebben az évadban biztosan nem tud ringbe szállni.
Kattints a további képekért!

Sztárbox egyik versenyzője a műsor kedvéért rengeteget edzett és nyolc kilót fogyott is, de egészségügyi problémák miatt mégsem tudja vállalni a küzdelmet.

Leadfotó: RTL

Oldalak

Video Erre ügyelj, ha ülőmunkát végzel
Sztárok
A magyar származású amerikai színésznő gyermekének élete meglehetősen tragikusan és szomorúan ért véget.
Egészség
Elég kemény botrányba szaladt bele a McDonald's, miután rengeteg ember betegedett meg a náluk elfogyasztott étel miatt. A cégnek gyorsan lépéseket kellett tennie.
Lifestyle
Itthon is feltűnt ez a sokak szerint visszataszító rovar, ami a poloskákhoz hasonlóan főleg éjszaka jelenik meg. Nem túl bizalomgerjesztő, ha a környékünkön van.