Ez a blézer lesz az ősz legmenőbb darabja - minden stílusos nő rajong érte

Egyetlen nő ruhatárából sem hiányozhat.

Időtálló, stílusos és elegáns

Bár a nagy kánikulában a legkevésbé sem praktikus a blézerek viselése, azonban a hidegebb nyári esték és az ősz beköszöntével újra divatba jönnek ezek a fantasztikus ruhadarabok, melyek egy csapással stílusosabbá teszik a leghétköznapibb összeállításunkat is. Ebben a szezonban újra egy igazi klasszikust köszönthetünk, ami nem más, mint a tweed blézer. A kis tweed blézereket eredetileg Coco Chanel hozta divatba - ma már viszont olyan nagy népszerűségnek örvendenek, hogy nemcsak a luxusmárkáknál, hanem a fast fashion üzletek polcain is megtalálhatók. Különleges textúrájának köszönhetően szinte mindenhez passzol és egy sima fehér pólót és farmernadrágot is képes egy csapásra elegánsabbá varázsolni. Létezik belőlük hosszabb, rövidebb fazon, kerek nyakú és egészen mélyen dekoltált darab is, ezért könnyen megtalálhatod az ízlésednek megfelelőt.

Ha kíváncsi vagy rá, hogy mi mindennel párosíthatod a tweed blézert idén ősszel, hogy igazán stílusos legyen a megjelenésed, akkor kattints a galériára:

Egy sima pólóval és farmerrel kombinálva a hétköznapokban is stílusos választás.
Kattints a további képekért!

Lead kép: Getty Images

Oldalak

Video Erre ügyelj, ha ülőmunkát végzel
Lifestyle
Itthon is feltűnt ez a sokak szerint visszataszító rovar, ami a poloskákhoz hasonlóan főleg éjszaka jelenik meg. Nem túl bizalomgerjesztő, ha a környékünkön van.
Sztárok
Berki Mazsi, Istenes Bence és Brasch Bence a Sztárbox után ismét ringbe szállhatnak, de most nemzetközi hírességekkel mérik össze a tudásukat.
Lifestyle
A különböző gyógynövényeket ősidők óta alkalmazzák természetes orvosságként a különböző betegségek, köztük a vírusfertőzések kezelésére, éppen ezért még a téli időszak kezdete előtt érdemes ezeket...