Letícia királyné új nyári ruhájánál ma már nem látsz szebbet: igazi Jolly Joker a szezonra

Letícia királynénak ismét sikerült elkápráztatnia minket: VI. Fülöp feleségének vadonatúj maxiruhája bármilyen nyári programra ideális választás lehet.

Minden nőnek kell egy ilyen

A nyár, bármennyire is imádjuk a napsütést és a meleget, az öltözködés terén nem mindig könnyít a dolgunkon, a kánikulában pedig gyakran nehéz megtalálni azt az egyensúlyt, amikor egyszerre érezzük magunkat kényelmesen és stílusosan. A vékony, légáteresztő anyagok ugyan jó választások lehetnek, de nem mindig elég elegánsak egy-egy fontos vagy különleges eseményre, a túlzottan bő ruhák pedig könnyen hanyag benyomást kelthetnek. Szerencsére azonban korunk legnagyobb divatdiktátorai még ilyenkor is segítségünkre vannak és megmutatják, milyen darabokkal érdemes gazdagítanunk ruhatárunkat. Ennek az egyik legkiválóbb zászlóvivője Letícia királyné, aki nemrég egy zseniális, a forróságban is tökéletes választásnak bizonyuló kreációval rukkolt elő; galériánkban megmutatjuk, milyen csinos volt a spanyol előkelőség!

Letícia a napokban férjével, VI. Fülöppel, valamint anyósával, Zsófiával tartott egy vacsorával egybekötött fogadást a Mallorca szigetén található Marivent Palotában, a királynénak pedig ezúttal is sikerült csodásan felöltöznie.
Kattints a további képekért!

A spanyol királyné a minap egy filmfesztivál záróünnepségére volt hivatalos, lélegzetelállító szettjével pedig mindenkit lenyűgözött.

Leadfotó: Xavi Torrent/Getty Images

Forrás: HELLO! Magazine

Oldalak

Video Alhat-e a kutya az ágyban? Erről is vallottak a magyar hírességek
Utazás
Csípős, zord reggelek várnak ránk október második felében. Heti időjárás-előrejelzésünk következik.
Home&Design
A baktériumok nem csak a ház sötét zugaiban lapulnak – gyakran a szemünk előtt rejtőznek. De ne aggódj, könnyedén higiénikusabbá teheted a teret, ha ezeket a tárgyakat beilleszted a rendszeres...
Lifestyle
Bár a telefonálás továbbra is fontos eszköze a kommunikációnak, a fiatalabb generáció tagjai egyértelműen inkább az üzenetküldést részesítik előnyben, mivel az jobban illeszkedik életstílusukhoz és...