Heti horoszkóp, 2024.07.29. - 2024.08.04.: A Kosok egész héten úsznak a boldogságban

A Nyilasok nagy dolgokat vihetnek véghez a napokban. Heti horoszkóp.

III.21. - IV.20.

Kos

A Kosok ezen a héten valószínűleg minden reggel mosollyal az arcukon az ébrednek. A többiek csak találgatnak: vajon mi lehet a titkuk? Szerelem? Esetleg kilátásban lévő előléptetés? Vagy egy új ruhadarab, amelyre olyan sokat vártak? Talán egy utazás? A válasz nem számít, hiszen a Kosok jól tudják, hogy boldogságuk egyes egyedül csak tőlük függ.

Érdekelnek további horoszkópjaink? Olvass tovább itt!


IV.21. - V.20.

Bika

A Bikák a héten több pihenést és szabadságot engedélyeznek maguknak, amellyel semmi gond nincs, hiszen rászolgáltak. Nyugodtan dőljenek hátra, akár naponta többször is és ejtőzzenek egy kicsit. Nézzék az élet napos oldalát, szervezzenek szabadidős programokat, találkozzanak barátokkal és lubickoljanak az élet nyújtotta élvezetekben. Mikor, ha nem most? Ha nyitottak lesznek, életre szóló élményekben lesz részük, a lehető legjelentéktelenebb dolgok által.

Érdekelnek további horoszkópjaink? Olvass tovább itt!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Érdemes a hetet egy kis tisztogatással és lomtalanítással töltened. Add el a régi vagy megunt dolgaidat az online piactéren, de ha végképp használhatatlan, akkor válj meg tőlük. Ugyanez igaz az online térre is: töröld ki a régi e-maileket, iratkozz le a nem megfelelő hírlevelekről és szűrd meg azokat az oldalakat, amelyeket követsz. Meglátod micsoda megkönnyebbülés lesz!

Érdekelnek további horoszkópjaink? Olvass tovább itt!

VI.22. - VII.22

Rák

Használd ki a héten a Vénusz és a Nap energiáját és lendületét. Kirándulj a természetben és hallgasd a madarak csicsergését. Csodálkozz rá minden apró szépségre, ami eddig elkerülte a figyelmedet. Ha megadod magadnak a megfelelő én-időt és gondoskodsz önmagadról, akkor azt a szervezeted is meg fogja hálálni. Legyen alkalmad egy kis kényeztető masszázsra vagy látogatást tehetsz akár a szépségszalonba is. Engedd meg, hogy az a pár óra csak rólad szóljon!

Érdekelnek további horoszkópjaink? Olvass tovább itt!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Feltétlenül figyelj a megfelelő minőségű és mennyiségű alvásra a héten! Meglehet, hogy sok lesz a dolgod és előfordul, hogy éjszakába nyúlóan is belefeledkezhetsz a munkába, majd az azt követő napon két végén égeted a gyertyát. Azonban ezzel a szervezeted nem igazán fog egyetérteni. A hét vége felé már apró jelzéseket fog küldeni feléd miszerint: ideje visszavenni a tempóból és nem árt egy kis lassítás.

Érdekelnek további horoszkópjaink? Olvass tovább itt!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

A Merkúr és a Mars aktiválhatja a barátok és közösségi csoportok témáját a héten. Jóleshet beülni valahová munka után és meginni valamit, vagy elmenni moziba a barátnőiddel. Ezen a héten nagy valószínűséggel nem leszel magányos, hiszen a párod is jobbnál jobb programokkal állhat elő. Válogass közülük kedved szerint, azonban a kötelességeket se hanyagold el. Lehetséges, hogy a határidők most kicsit jobban fognak szorítani.

Érdekelnek további horoszkópjaink? Olvass tovább itt!


IX.24. - X.23.

Mérleg

A héten jobbnál jobb ötleteid lehetnek, szinte már elárasztanak téged. Ezért jó, ha sorra lejegyzeteled őket és a legjobbak megvalósításával kezded. A munkádban különösen értékelni fogják igyekezeted és nyitottak lesznek a meglátásaidra. Véleményed most hatással lehet az elkövetkező hét munkafolyamataira ezért gondold át alaposan mit mondasz. A héten jó, ha letudod a családi látogatásokat is, hiszen már nagyon régóta tartozol velük.

Érdekelnek további horoszkópjaink? Olvass tovább itt!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Keresd a fejlődési lehetőséget mindenben. Lehet, hogy olyan feladattal bíznak meg a hét elején, ami nincs ínyedre, vagy szeretteid felé olyan kötelességet kell teljesítened, ami eléggé megbontja a napi rutinodat, de te képes vagy felfedezni a dolgok jó oldalát. Nyújtsd mindenben a lehető legjobbat, légy alapos és körültekintő. Sokkal többre képes vagy az adott területen, mint azt te gondolnád.

Érdekelnek további horoszkópjaink? Olvass tovább itt!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Ezen a héten a Nyilasoknak lehetőségük adódik nagyszabású tervek végrehajtására. Ha utazást terveznek, akkor a héten egy páratlan ajánlat jöhet velük szembe, de az sem kizárt, hogy munka területén eveznek nemzetközi vizekre. Itt az ideje felfrissíteniük a nyelvtudásukat, vagy akár belevágni egy teljesen új elsajátításába, hiszen bármikor jól jöhet!

Érdekelnek további horoszkópjaink? Olvass tovább itt!


XII.22. - I.20.

Bak

Fordíts több időt a héten a hobbijaidra, hiszen neked is jár a kikapcsolódás. Nem muszáj egyedül hódolnod az élvezeteidnek. A társasági életednek is jót tesz, ha felkeresel egy olyan közösséget vagy klubot, ahol hasonló érdeklődésű emberek gyűlnek össze. Itt bátran megoszthatod nézeteidet, értékes tapasztalatokra tehetsz szert, sőt, barátokat is találhatsz, vagy akár valakit, aki több lehet egy barátnál.

Érdekelnek további horoszkópjaink? Olvass tovább itt!


I.21. - II.20.

Vízöntő

A héten a Vízöntők kénytelenek lesznek több időt és energiát fordítani a hétköznapi dolgokra. Itt az ideje befizetni a csekkeket, megjavítani az elromlott kütyüket és elvégezni a házimunkát. Ha mindez kiborítja vagy unalommal tölti el őket, találjanak ki minden tevékenység végére egy apró jutalmat maguknak, így mindjárt több kedvvel vágnak bele. A hét végére azonban hátradőlhetnek és pihenhetnek, hiszen semmi sem maradt a tennivalók listáján.

Érdekelnek további horoszkópjaink? Olvass tovább itt!


II.21. - III.20.

Halak

A héten a Halak rendezni tudják vitás ügyeiket, főként családi téren. Tegyék meg az első lépést és keressék fel azokat a családtagokat, akikkel beszélniük kell. A Neptunusz és a Merkúr most higgadtságot és éleslátást kölcsönöz nekik, így biztosan nem fog elfajulni a helyzet. A békesség fenntartása elsődleges lesz számukra otthoni és munkahelyi környezetben is, így kerüljék el azokat a szituációkat, ahol esetleges sértődés lehet a dolog vége. Meglátják, a saját lelki egyensúlyuk is meg fogja ezt hálálni.

Érdekelnek további horoszkópjaink? Olvass tovább itt!

Oldalak

Video Alhat-e a kutya az ágyban? Erről is vallottak a magyar hírességek
Sztárok
A hozzászólóktól a legtöbb helyen visszafogott kommentek születtek Szoboszlai Dominik bejelentése miatt, de akadt egy hely, ahol valósággal elszabadult a pokol.
Sztárok
A magyar szépség pár napja a Victoria's Secret divatbemutatóján lejtett végig a kifutón egy áttetsző, lilás ruhában, most pedig megmutatta, mit viselt alatta.
Fashion&Beauty
Victoria Beckham igencsak stílusosan, egy kiváló monokróm szerelésben prezentálta, miért is van szükségünk a zöld árnyalataira az őszi időszakban is.