Hétvégi szerelmi horoszkóp: A Vízöntő szerelmi életében rázós időszak veszi kezdetét

A Kosra izgalmas ismerkedési lehetőségek várnak. Hétvégi szerelmi horoszkóp!

III.21. - IV.20.

Kos

Ezen a hétvégén nagyon népszerű és sikeres lehetsz társasági körökben, szinte egymás után kapod a jobbnál jobb ajánlatokat. Érdemes mindegyiket fontolóra venned, de csak olyanra mondj igent, ami nem csak felszínes vonzalmat vált ki belőled és szívesen megismernéd komolyabban is az illetőt. Párban élőként ez a népszerűség azonban féltékenység forrása is lehet, és vitákat eredményezhet a Kosok háza tájékán.

Érdekelnek további horoszkópjaink? Olvass tovább itt!


IV.21. - V.20.

Bika

Add önmagad, a lehető legpozitívabb és őszintébb értelemben. A hétvége folyamán valószínűleg esélytelennek tartod, hogy megjátszd magad, ezért végre képes leszel felvállalni a személyiséged árnyoldalait is éppúgy, mint a pozitív tulajdonságaidat. Nagy meglepetésedre, nem kevés csodálót szerzel ezzel. Ha már kapcsolatban élsz, akkor beszélgess az őszinteségről a pároddal és arról, hogy mi az, amin szeretnél változtatni.

Érdekelnek további horoszkópjaink? Olvass tovább itt!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Lehet, hogy ezen a hétvégén nem lesz túlságosan jó ötlet a szívedre hallgatni. Ha minden jel arra mutat, hogy rossz úton jársz, és a fennálló helyzet eléggé toxikus, fájdalmas, talán nem ártana szembenézni az igazsággal és a józan ítélőképességedre hagyatkozni. Amennyiben bizonytalan vagy, várj pár napot, hogy meglásd, hogyan alakulnak az események.

Érdekelnek további horoszkópjaink? Olvass tovább itt!


VI.22. - VII.22

Rák

Szavak helyett beszéljenek most a tettek! Lehet, hogy napjában többször hallod, hogy a párod mennyire szeret, azonban te ennél többet vársz. Lehet, hogy szexuális életetekkel nem vagy elégedett vagy több izgalomra és spontán kalandra vágysz. Nincs ebben semmi ördögtől való, egy bizonyos idő után minden szerelemben elérkezik ez az időszak. Ezt könnyen orvosolhatjátok úgy, ha belevágtok valami őrült dologba, amit mindketten élveztek.

Érdekelnek további horoszkópjaink? Olvass tovább itt!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Teljes figyelmedet a másiknak szenteled, és csak úgy iszod a szavait. Ha egy bimbózó kapcsolatról van szó, akkor lenyűgözhet a partnered intellektusa és az, ahogy a szavakkal bánik. De vigyázz, ne hagyd, hogy a szép beszéd teljesen elvarázsoljon! Fontos, hogy szavakat tettek is kísérjék. Könnyen meglehet, hogy a szerelmed csak szédít téged, és a rózsaszín ábrándokból csak üres ígéretek lesznek egy idő után.

Érdekelnek további horoszkópjaink? Olvass tovább itt!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

A hétvégén figyelni kell minden szóra, ugyanis könnyen megsérthetitek egymást a partnereddel, amiből egy egész hétvégén át tartó duzzogás is kialakulhat. A kölcsönös "nem szólok hozzád" nem jó taktika. Ezek csak apró félreértések, amik kiküszöbölhetőek. Ha szingli vagy, akkor egy közeli barátod felől könnyen félreértelmezhető jeleket kapsz, amiket nem tudsz hova tenni, így bizonytalan vagy a következő lépést illetően.

Érdekelnek további horoszkópjaink? Olvass tovább itt!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Nem árt néha egy kicsit hűvösnek és titokzatosnak látszani. Ha egyből az elérhető látszatát kelted, akkor kiszemelted hamar rád unhat. Persze nem kell jégkirálynőt játszanod ahhoz, hogy szeressenek, de ha kissé visszaveszel a tempóból és nem adod ki magad egyszerre, akkor fenntartod azt a bizonyos lángot, amitől érdekesnek és rejtélyesnek tűnsz. Ez a viselkedés viszont párkapcsolatban nem éppen szerencsés, mert könnyen azt a látszatot keltheti, hogy egy harmadik fél van az életedben.

Érdekelnek további horoszkópjaink? Olvass tovább itt!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Úgy érzed, a folytonos csatározások és féltékenységi drámák végképp kikezdik az idegrendszeredet. Kénytelen vagy szembenézni a szomorú valósággal. Azonban még ne add fel a harcot: ha érzelmeid komolyak és továbbra is ugyanúgy szereted a párodat, ahogy ő is téged, akkor ez csak egy hullámvölgy, amit képesek lesztek együtt átvészelni és megerősödve kijutni belőle.

Érdekelnek további horoszkópjaink? Olvass tovább itt!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Nagyvonalú és kedves vagy, de ez sokszor már a naivitás küszöbét súrolja. Légy óvatos és elővigyázatos az ismerkedésnél, ugyanis nem biztos, hogy ezúttal a megfelelő emberrel hozott össze a sors. Mindenesetre leckének kitűnő lesz, de a kérdés az, hogy mennyi idődet áldozod rá? Ha kapcsolatban élsz, akkor ezen a hétvégén szerelmednek különösen nagy szüksége lesz a támogatásodra.

Érdekelnek további horoszkópjaink? Olvass tovább itt!


XII.22. - I.20.

Bak

Lehetséges, hogy egy rossz emlék vagy berögzült minta tart vissza attól, hogy élvezd a szerelmet. Ha nem adsz esélyt magadnak (vagy magatoknak) akkor sosem tudod meg, hogy működhet-e. Beszélj őszintén a bizonytalanságodról, és arról, hogy a vártnál több időre van szükséged ahhoz, hogy feloldódj, hiszen ez teljesen rendben van egy egészséges párkapcsolat megalapozásánál. Ugyanígy, egy meglévő kapcsolatban is bátran vállalhatod a kételyeidet és a másikkal ellentétes véleményedet is.

Érdekelnek további horoszkópjaink? Olvass tovább itt!


I.21. - II.20.

Vízöntő

A hétvégén olyan szituációkkal kell szembenézned, amiknél megmutatkozik, mennyire számíthatsz a párodra. Akár egy több éves kapcsolatról vagy egy kezdődő szerelemről van szó, valószínűleg ez alatt a két nap alatt sok minden ki fog derülni, például az is, hogy ki, hogy kezeli a stresszhelyzeteket, és mennyire képes kiállni a másik mellett vagy inkább elhatárolódik és kitart a saját véleménye mellett. Mindenképp tanulságokban és felismerésekben gazdag hétvége elé néznek a Vízöntők.

Érdekelnek további horoszkópjaink? Olvass tovább itt!


II.21. - III.20.

Halak

Tudod, hogy van a mondás kedves Halak: úgyis jön a következő. És ez bizony nem csak a buszra vagy a villamosra igaz. Ha úgy érzed, a szerelemmel kapcsolatos terveid befuccsoltak és az elképzelt jövő valóban csak a te fejedben létezett, akkor se add fel a reményt és főként ne légy pesszimista az érzelmeket illetően. Maradj ugyanolyan szeretetteljes és jóságos, mint eddig, és érkezni fog valaki, aki ezt értékelni fogja!

Érdekelnek további horoszkópjaink? Olvass tovább itt!

Oldalak

Video Így ünnepelte 2024-ben az Inspiráló Nőket a Femcafe
Lifestyle
A Kos életében felbukkan egy régi szerelme és teljesen felkavarja. Hétvégi szerelmi horoszkóp!
Lifestyle
Az anyós és a meny kapcsolata nem mindig felhőtlen. Itt is egy ilyen szituáció bontakozott ki, amikor előbbi erősen bele akar szólni az esküvőbe. Persze nem ez az egyetlen bonyolult szál a...
Lifestyle
Pedig a szakemberek szerint ha jobban vigyáznánk a mobilunk akkumulátorára, akkor azt alaposan meghálálná. A többség ugyanazt az ordító hibát követi el.