Sztárok

Tudtad, hogy Eddie Murphy már tízszeres apuka? Ritka fotón a 63 éves komikus összes csemetéje

A legendás filmszínész - aki hat évnyi jegyben járás után vezette oltár elé szerelmét, a 44 éves Paige Butchert - terebélyes családdal büszkélkedhet.

Nem mindennapi családja van

Kicsit olyan, mintha hirtelen visszarepültünk volna a nyolcvanas évekbe. Tavaly Indiana Jones és Michael Keaton Batmanje is feltámadt a nagyvásznon, idén nyáron pedig a korszak másik legendás akciósztárja, Axel Foley tért vissza hosszú nyugdíjazásából. A Netflix akciókomédiájában a 63 éves Eddie Murphy immár negyedszer formálta meg a nagydumás, öntörvényű detroiti kopót, akit a sors - pontosabban a helyi alvilág aktuális ura - a napfényes Beverly Hillsbe szólít. Az új epizód kapcsán Murphy több érdekes interjút is adott (többek közt felidézte, hogyan ismerkedett meg Marlon Brandóval első fontosabb filmje, a 48 óra sikerét követően), nemrég viszont egy egészen más esemény apropóján került a figyelem középpontjába: több mint fél évtizednyi jegyben járás után végre oltár elé vezette csaknem 20 évvel fiatalabb szerelmét. Lapozz: galériánkban nemcsak az esküvőről, de Murphy nem mindennapi családjáról is izgalmas fotókat láthatsz!

Murphy és 19 évvel fiatalabb neje, Paige Butcher még a kétezertízes évek közepén találtak egymásra, és bár az azóta eltelt időszakban két közös gyermekük is született, az esküvőt mégsem siették el.
Kattints a további képekért!

A 63 éves Eddie Murphy legújabb akcióvígjátéka, A Beverly Hills-i zsaru 4. kapcsán számos interjút adott a napokban. A nyolcvanas évek legendás komikusa arról is mesélt, milyen élményt jelentett számára, amikor személyesen találkozhatott A rakparton és A Keresztapa színészóriásával, Marlon Brandóval.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
Utazás
A MarketWatch Guides nemrégiben érdekes listát állított össze azokról az autókról, melyek a legtöbb kilométert képesek megtenni azt követően, hogy műszerfalukon kivillant az üzemanyagszint-jelző...
Lifestyle
Dudás Gergely (alias Dudolf) friss képrejtvénye a világ egyik leghíresebb meséjét idézi meg, méghozzá fergeteges stílusban!
Utazás
A heves esőzések miatt több vasútvonalon is szünetelhet a vonatforgalom Ausztriában - derül ki a Mávinform Facebook-bejegyzéséből.