Ez a nő volt Vilmos gyerekkori szerelme: a herceg rajongott a barna hajú szépségért

Gondoltad volna, hogy épp ez a híresség dobogtatta meg a trónörökös szívét?

A nő, akitől még Vilmos is elpirult

Bár Vilmost ma már el sem tudnánk képzelni Katalin nélkül, a herceg fiatalon, tinédzserként olyan volt, mint bármelyik más átlagos, korabeli fiú, aki rajongott a hírességekért és a gyönyörű nőkért. Ezzel édesanyja is tisztában volt, hiszen fia szobájában három szupermodell posztere is lógott, éppen ezért a hercegné egy napon úgy döntött, hogy kihasználja hírnevét, és meglepetést szervez Vilmos számára, aki ezáltal találkozhatott álmai nőjével. Nos, a herceg enyhén szólva is megdöbbent, amikor meglátta, ki áll előtte, és valami olyat tett, amire senki sem számított. Galériánkban olvashatod a részleteket!

Naomi Campbell és Christy Turlington is azon szupermodellek közé tartoztak, akik lenyűgözték külsejükkel a fiatal Vilmost: a herceg szobájának falán mindketten ott lógtak poszter formájában, ahogyan egy másik bombázó híresség is, akivel a trónörökösnek végül lehetősége nyílt találkozni édesanyjának hála.
Kattints a további képekért!

Nos, Anna hercegnő egyáltalán nem örül a trónörökös tervének, sőt mi több, kifejezetten ellenzi azt.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Utazás
A szakemberek a Föld felszínén talált kőzetek belsejéből nyert információk segítségével alkottak átfogó képet arról, milyen lemeztektonikai változásokon is ment át a kék bolygó az elmúlt 1,8 milliárd...
Utazás
Szeptember második hete végre elhozza a várva várt enyhülést: komoly mennyiségű csapadékra és drasztikus hőmérséklet-csökkenésre kell számítanunk.
Sztárok
Dave Bautista, a Marvel-filmek egyik legnépszerűbb sztárja az utóbbi időben teljesen átszabta a külsejét.